Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skyyyyyyyyyyyyddddddddd .........

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:15
    Skyddad miales w reku ( nie pytam czy na nogach) Volkl P60 Custom? Marzenie.
    zabojcza bron.Co Ty o nich sadzisz? w/g mnie nie ma lepszych . Ale interesuje
    mnie tylko Twoja opinia. Skiteoretycy niech debatuje o promioeniach ,
    krawedziach i innych duperelach miedzy soba. Colagen
    Obserwuj wątek
      • Gość: dennis Re: Skyyyyyyyyyyyyddddddddd ......... IP: 212.160.172.* 30.12.04, 15:27
        Colagen,
        A mógbys prosze rozwinąc na czym ma polega jej zabojczośc w porówaniu z
        normalnym P60 skoro P60 custom to P60 GC Race tylko, powtarzam, tylko z
        lifingiem zewnetrznym wiec rozwin proszę na czym polega jej 'zabojczość'.
        Rozumiem, że zabójczo wygląda?
        dennis
        PS. swojej opinii zgodnie z prośba nie prezentuję
      • Gość: Kazio. Re: Skyyyyyyyyyyyyddddddddd ......... IP: *.sympatico.ca 30.12.04, 15:41
        Niech ci poda jaka temeratur trzeba uzyskac do smarowania na gorace
        co by narty mialy wygicie [ a moze nawet custum wygiecie]
        Kazio.
      • Gość: dennis Re: Skyyyyyyyyyyyyddddddddd ......... IP: 212.160.172.* 30.12.04, 15:48
        wszystko juz mi sie piękna układa w całosc.
        Courmayeur oraz P60 custom - najlepiej w rece, i to przez cały tydzień, bo po
        co na nodze

pozdrawiam
        dennis
      • Gość: Colagen Re: Skyyyyyyyyyyyyddddddddd ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:04
        a prosiłem , prosilem było sie w........... Colagen
        • Gość: dennis Re: Skyyyyyyyyyyyyddddddddd ......... IP: 212.160.172.* 30.12.04, 16:24
          rozumiem że to wszystko co masz do powiedzenia w temacie P 60. Szkoda. Liczyłem
          na nieco wiecej wrażen.
          dennis
        • Gość: darekkkk Re: Skyyyyyyyyyyyyddddddddd ......... IP: 217.8.186.* 30.12.04, 16:26
          Colagen
          Wydaje mi sie ze nie jestes najbardziej uprawniona osoba na forum by sie
          obrazac za wtracone wbrew Twemu zyczeniu uszczypliwosci
          psu na bude ;)
          Pozdrawiam
          Darek
          • Gość: Colagen Re: Skyyyyyyyyyyyyddddddddd ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:28
            sory- wy jestescie ok tylko ten Każmierz jakis taki . Psu na bude Colagen
            • Gość: achu Re: Skyyyyyyyyyyyyddddddddd ......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:18
              Psu na budę...Czy to dlatego, że twoja stara wiązała ci w dzieciństwie kość do
              szyi - żeby choćby pies chciał się z Tobą bawić?
              • Gość: Skyddad Re: Skyyyyyyyyyyyyddddddddd ......... IP: *.fornfyndet.se 04.01.05, 15:33
                Witaj Colagen,
                www.voelkl.com/ski/index.htm
                obejrzalem sobie Twoje Völkl,tak sa to typowe RACE w reku ich nie mialem ,ale
                wiele slyszalem od ludzi, pozytywnych rzeczy.
                Osobiscie nie jestem teoretykiem narciarskim ', ale (raszpel) masz obiecana.
                Pzdr.Skyddad
                • Gość: Skyddad Re: Skyyyyyyyyyyyyddddddddd ......... IP: *.fornfyndet.se 04.01.05, 15:36
                  Witaj Kaziu,
                  Widze ze nie dowierzarz zta temperatura i smarowaniem na goraco.Pofatyguju sie
                  na jakies zawody i podpatrz jak chlopaki wciskaja te powidla na goraco w narte.
                  Zaytaj sie dlaczego tak dlugo.
                  Pzdr.Skyddad
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka