wote 04.01.05, 00:09 Czy aby ją objechać trzeba mieć Skipass Dolomiti Super Ski czy wystarczy zwykły Val Gardena-Alpe di Siusi Skipass??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skyddad Re: Do bywalców Sella Rondy IP: *.fornfyndet.se 04.01.05, 04:12 Witaj Wote, Niestety Musisz miec superski pass.Zreszta zobaczysz zaraz za Plan de Gralba jak miniesz doline i bedziesz z gory widzial Canazeie (Rubiego) bedzie napoiasne koniec zwyklego skipass i juz obowioazuje superski. Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
docg Re: Do bywalców Sella Rondy 04.01.05, 15:43 dla amatorów sella rondy są jeszcze karnety typu 5+1, 4+2 itp, czyli 1 lub 2 dni wszędzie (jak na kanet superski), a resztę w swoim rejonie, dolinie czy jak tam to nazwać. Ten 1 - 2 dni można wykorzystać w dowolnym czasie w ciągu okresu ważności karnetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Do bywalców Sella Rondy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:06 Skkkkyyyyddd - Canazei nie tylko moje - zapomniałes o Elance i Rossignolce Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: Do bywalców Sella Rondy 04.01.05, 20:28 Dokładnie w sobotę :D dzisiaj odebrałem narty z serwisu... naostrzone 88 stopni :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: Do bywalców Sella Rondy IP: *.fornfyndet.se 04.01.05, 20:42 Holender to sie spieszcie i macie szczescie.Jeszcze pojezdzicie.Pod koniec miesiaca dialbel wie co bedzie.W Szwecji zapowiadaja do stalego ocieplenia do +10C,mowa o poludniu.dzisiaj w Åre poszla lawina,ofiar niema.Po tych mrozach i duzych opadach nagle przyszla duza odwilz.Trzymajcvie sie i wyciskac z desek ile sie da,kupic sobie maszynki do ostrzenia. Pzdr.Skyddad. Odpowiedz Link Zgłoś
qmax Re: Do bywalców Sella Rondy 04.01.05, 22:25 Wote-wyslij mi komorke ,ja zrobie to samo,moze sie uda spotkac.Bede w Colfosco ale na bank min.1 dzień w Val Gardenie. Skyddad- nawet jak zaprognozujesz tsunami to pojadę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: Do bywalców Sella Rondy IP: *.fornfyndet.se 05.01.05, 04:19 Okey, Ilu metrowe? Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Do bywalców Sella Rondy 05.01.05, 09:12 tsunami w Dolomitach?To sie raczej nazywa lawina! Nie wywoluj wilka z lasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: Do bywalców Sella Rondy IP: *.fornfyndet.se 05.01.05, 10:55 On ma racje,aby dotarelo np. do Colfosko to minimum 1600m.trzeba pomyslec co musi zrobic Wezuwiusz aby kichnal taka fala.Mysle jakby wpuscil do srodka troche Morza Srodziemnomorskiego to moze dalo by rade. Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
wote Re: Do bywalców Sella Rondy 06.01.05, 22:15 Qmax wysłałem ale nie dostałem odpowiedzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
qmax Re: Do bywalców Sella Rondy 07.01.05, 00:11 Nie dostałem. Ale zaraz wyślę Ci mój telefon.Gdybyś nie dostał to odezwij się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś