Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do bywalców Sella Rondy

04.01.05, 00:09
    Czy aby ją objechać trzeba mieć Skipass Dolomiti Super Ski czy wystarczy zwykły
    Val Gardena-Alpe di Siusi Skipass???
    Obserwuj wątek
      • Gość: Skyddad Re: Do bywalców Sella Rondy IP: *.fornfyndet.se 04.01.05, 04:12
        Witaj Wote,
        Niestety Musisz miec superski pass.Zreszta zobaczysz zaraz za Plan de Gralba
        jak miniesz doline i bedziesz z gory widzial Canazeie (Rubiego) bedzie
        napoiasne koniec zwyklego skipass i juz obowioazuje superski.
        Pzdr.Skyddad
      • docg Re: Do bywalców Sella Rondy 04.01.05, 15:43
        dla amatorów sella rondy są jeszcze karnety typu 5+1, 4+2 itp, czyli 1 lub 2
        dni wszędzie (jak na kanet superski), a resztę w swoim rejonie, dolinie czy jak
        tam to nazwać. Ten 1 - 2 dni można wykorzystać w dowolnym czasie w ciągu okresu
        ważności karnetu
        • Gość: Colagen Re: Do bywalców Sella Rondy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:06
          Skkkkyyyyddd - Canazei nie tylko moje - zapomniałes o Elance i Rossignolce
      • qmax Re: Do bywalców Sella Rondy 04.01.05, 19:32
        Też wyjeżdżasz w sobotę?
        • wote Re: Do bywalców Sella Rondy 04.01.05, 20:28
          Dokładnie w sobotę :D dzisiaj odebrałem narty z serwisu... naostrzone 88 stopni :D
          • Gość: Skyddad Re: Do bywalców Sella Rondy IP: *.fornfyndet.se 04.01.05, 20:42
            Holender to sie spieszcie i macie szczescie.Jeszcze pojezdzicie.Pod koniec
            miesiaca dialbel wie co bedzie.W Szwecji zapowiadaja do stalego ocieplenia do
            +10C,mowa o poludniu.dzisiaj w Åre poszla lawina,ofiar niema.Po tych mrozach i
            duzych opadach nagle przyszla duza odwilz.Trzymajcvie sie i wyciskac z desek
            ile sie da,kupic sobie maszynki do ostrzenia.
            Pzdr.Skyddad.
            • qmax Re: Do bywalców Sella Rondy 04.01.05, 22:25
              Wote-wyslij mi komorke ,ja zrobie to samo,moze sie uda spotkac.Bede w Colfosco
              ale na bank min.1 dzień w Val Gardenie.
              Skyddad- nawet jak zaprognozujesz tsunami to pojadę:))
              • Gość: Skyddad Re: Do bywalców Sella Rondy IP: *.fornfyndet.se 05.01.05, 04:19
                Okey,
                Ilu metrowe?
                Pzdr.Skyddad
                • staruch5 Re: Do bywalców Sella Rondy 05.01.05, 09:12
                  tsunami w Dolomitach?To sie raczej nazywa lawina! Nie wywoluj wilka z lasu!
                  • Gość: Skyddad Re: Do bywalców Sella Rondy IP: *.fornfyndet.se 05.01.05, 10:55
                    On ma racje,aby dotarelo np. do Colfosko to minimum 1600m.trzeba pomyslec co
                    musi zrobic Wezuwiusz aby kichnal taka fala.Mysle jakby wpuscil do srodka
                    troche Morza Srodziemnomorskiego to moze dalo by rade.
                    Pzdr.Skyddad
                    • wote Re: Do bywalców Sella Rondy 06.01.05, 22:15
                      Qmax wysłałem ale nie dostałem odpowiedzi???
                      • qmax Re: Do bywalców Sella Rondy 07.01.05, 00:11
                        Nie dostałem. Ale zaraz wyślę Ci mój telefon.Gdybyś nie dostał to odezwij się
                        na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka