Gość: kkk Re: białka tatrzańska czy ktos jeżdził?nt IP: *.mol.uj.edu.pl 04.01.05, 14:16 jezdzilam, w sylwestra, fajne stoki ale straszne kolejki, polecam, jesli pytasz o jakis konkretny stok to dawaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: białka tatrzańska czy ktos jeżdził?nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:02 Na Litwince - przynajmniej nie ma kolejek- jest dojazd takze samochodem na gorna stacje- do dolnej dowoza saniami górale ale chyba ich porypalo za 20 zl. lepiej dojechac sam. na góre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: do kkk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 17:44 jedziesz do Bialki pojezdzic na deseczkach czy stac w kolejkach? Odpowiedz Link Zgłoś
bursztynek86 Kotelnica 04.01.05, 18:32 W Bialce jest oki O ile tylko nie pojedziesz w godzinach szczytu, ale jak udezysz na orczyki a nie na krzeselka to spokojnie pojezdzisz nie stojac w kolejakach!!! I nie jest tam wcale tak drogo cennik masz na www.bialkatatrzanska.com tam tez masz kamery ze stokow! Milej jazdy pa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Kotelnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:47 gdzie ? na orczykach?toz przeciez same osle łaczki Odpowiedz Link Zgłoś
bursztynek86 do colagen 04.01.05, 22:23 Widac ze nie jezdzisz na Kotelnicy!! Bo orczyki znajduja sie kolo (a dokladnie wzdloz) czerwonej trasy zjazdowej (trasa FIS) Jak nie wierzysz to sam sprawdz) pa pozdrawiam PS czekalam na twoja odpowiedz i wiedzialam ze bedziesz pierwszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: do colagen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:26 Kocham Cie bursztynku Odpowiedz Link Zgłoś
bursztynek86 Re: do colagen 05.01.05, 15:26 Gość portalu: Colagen napisał(a): > Kocham Cie bursztynku Colagen z kod taka nagla zmiana?? jestem w szoku !!! hihi pz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nio Re: białka tatrzańska czy ktos jeżdził?nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:47 To jak jezdzicie do Bialki,?? Odpowiedz Link Zgłoś
robertoski Re: białka tatrzańska czy ktos jeżdził?nt 07.01.05, 11:57 wtorek, środa, czwartek na rozruszanie Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marbros Re: białka tatrzańska czy ktos jeżdził?nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 23:50 Dzisiaj wróciłem z Białki. Jeździłem tylko na Kotelnicy i mogę polecić. Niedogodnością są oczywiście kolejki (przy dolnej stacji), choć w dni powszednie nie jest tłoczno. Nie polecam weekendów, bo zjeżdżają się mieszkańcy m.in. królewskiego miasta i robi się olbrzymi tłum. Między sylwestrem a 10 stycznia większość narciarzy stanowią obywatele byłego ZSRR. Właśnie ze względu na tłok wyjechałem w sobotnie popołudnie, by po niecałych 6h spokojnej jazdy "7" dotrzeć do domu. Odpowiedz Link Zgłoś