Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pomocy? Gdzie jechac?

30.01.05, 19:14
    Jedyny mozliwy termin urlopu od 13.02, z czyli szczyt sezonu. Doradzcie gdzie
    jechac? Do tej pory bylam na nartach w Szczyrku (nigdy wiecej tych kolejek),
    dwa razy w Wysokich Tatrach (ok. ale ile razy mozna jezdzic w to samo
    miejsce), a raz na Wierchomli koło Piwnicznej. Teraz marzy mi się Austria
    albo Włochy. Nigdy jednak tam zima nie bylam. Jak jechac, to dokąd? Nie
    interesuje mnie wyjazd przez biuro podrozy. Znacie moze jakies fajne
    austryjackie lub wloskie strony internetowe, gdzie mozna poszukac noclegu? A
    moze ktos móglby dac namiary na spanko. Jade z mezem. Pomocy. Licze na Was!
    Obserwuj wątek
      • wote Re: Pomocy? Gdzie jechac? 30.01.05, 20:21
        Ponoć najtaniej jest załatwiać przez miejscowe biura podróży (austriackie i
        włoskie) Ja jednak zawsze wyszukuje region za pomocą niniejszego forum i
        życzliwych bywalców lub portali narciatskich. Wchodzę na stronke regionu,
        oglądam trasy, konsultuję, zaglądam na zakładkę accomodation na stronie regionu
        i szukam apartamentu, hotelu itp, który mi odpowiada. Rezerwuję i jadę. ;D

Co do miejsc to z czystym sumieniem polecam Val gardenę www.val-gardena.com

lub region Zillertall (osobiście sprawdzone). wpisz w google tux lub finkenberg
        ew inne miejscowości niniejszej doliny.

po więcej inf po Polsku o regionach zajrzyj na www.narty.pl resorty i w głąb....

Pozdrawiam
      • Gość: beabike Re: Pomocy? Gdzie jechac? IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.05, 21:05
        Polecam Wlochy-cieplej,komfortowe wyciagi,fajne trasy .Szukaj np
        www.dolomitisuperski.com-tam znajdziesz wszystko.W Austrii ( Tyrol) fajnie jest
        tez w dolinie Pitztal-www.pitztal.com(chyba taki adres)A na lodowcu i na
        Hochzeigerze sa b.fajne trasy.Jak masz troche wiecej kasy to polecam Hotel-
        Gasthof Wiese w miejscowosci Wiese(o ile mozna nazwac miejscowoscia kilkanascie
        domow) ale miejsce polozone w srodku doliny,skibus spod drzwi hotelu i bardzo
        mili wlasciciele-bylismy juz 3 razy i zawsze bylo super.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka