staruch5 18.02.05, 12:32 Ale byla impreza... www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=606 niezla marka samochodu na pozwoleniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomski26 Re: Warszawa sie bawi -za Tygodnikiem Podhalanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:43 Tak, w ubiegłym tygodniu spędzałem urlop w Zakopanem i widziałem ten samochód kilka razy zjeżdzając Kasprowego na dół do Kuźnic... ;) mocno się zdziwiłem :) Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: Warszawa sie bawi -za Tygodnikiem Podhalanski IP: *.fornfyndet.se 18.02.05, 17:56 To ma byc zabawa? W jakims pijanym widzie? Duzo jeszcze wody w Wisle uplynie zanim to sie wszystko zmieni. Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
atka5 Re: Warszawa sie bawi -za Tygodnikiem Podhalanski 20.02.05, 08:06 Skyddad - ja byłam kiedyś świadkiem demolki knajpki w Zakopanem, którą urządziło trzech pijanych Szwedów i ich przyjaciółka. Więc ta woda nie tylko w Wiśle musi upłynąć. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 cd za interia 24.02.05, 13:10 motoryzacja.interia.pl/news?inf=596019 To jednak nie koniec wybryków turystów z Warszawy. Kolejny entuzjasta offroadu swoim samochodem terenowym - słynnym Hummerem - puścił się od górnej stacji kolejki linowej na Polanie Szymoszkowej, kręcąc pomiędzy narciarzami. Został zatrzymany przez pracowników ochrony, a wezwana policja wykryła prawie promil alkoholu w wydychanym powietrzu. Kierowcy odebrano prawo jazdy, a sprawa zostanie skierowana do sądu grodzkiego - powiedział zastępca komendanta zakopiańskiej policji, Janusz Szymański. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: cd za interia 27.02.05, 03:34 szok...a jeszcze w zeszlym roku bylo normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad. Re: cd za interia IP: *.fornfyndet.se 27.02.05, 05:52 Atka, szwedzi sa znani z tego,ze zagranica sobie odpuszczaja.Pzdr.Skyddad. Odpowiedz Link Zgłoś