Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Warszawa sie bawi -za Tygodnikiem Podhalanskim

18.02.05, 12:32
    Ale byla impreza...

www.tygodnikpodhalanski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=606
    niezla marka samochodu na pozwoleniu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: tomski26 Re: Warszawa sie bawi -za Tygodnikiem Podhalanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:43
        Tak, w ubiegłym tygodniu spędzałem urlop w Zakopanem i widziałem ten samochód
        kilka razy zjeżdzając Kasprowego na dół do Kuźnic... ;) mocno się zdziwiłem :)
        Pozdrawiam
        Tomek
        • Gość: Skyddad Re: Warszawa sie bawi -za Tygodnikiem Podhalanski IP: *.fornfyndet.se 18.02.05, 17:56
          To ma byc zabawa?
          W jakims pijanym widzie?
          Duzo jeszcze wody w Wisle uplynie zanim to sie wszystko zmieni.
          Pzdr.Skyddad
          • atka5 Re: Warszawa sie bawi -za Tygodnikiem Podhalanski 20.02.05, 08:06
            Skyddad - ja byłam kiedyś świadkiem demolki knajpki w Zakopanem, którą
            urządziło trzech pijanych Szwedów i ich przyjaciółka. Więc ta woda nie tylko w
            Wiśle musi upłynąć.
            • staruch5 cd za interia 24.02.05, 13:10
              motoryzacja.interia.pl/news?inf=596019
              To jednak nie koniec wybryków turystów z Warszawy.

Kolejny entuzjasta offroadu swoim samochodem terenowym - słynnym Hummerem -
              puścił się od górnej stacji kolejki linowej na Polanie Szymoszkowej, kręcąc
              pomiędzy narciarzami.

Został zatrzymany przez pracowników ochrony, a wezwana policja wykryła prawie
              promil alkoholu w wydychanym powietrzu. Kierowcy odebrano prawo jazdy, a sprawa
              zostanie skierowana do sądu grodzkiego - powiedział zastępca komendanta
              zakopiańskiej policji, Janusz Szymański.
              • kinky5 Re: cd za interia 27.02.05, 03:34
                szok...a jeszcze w zeszlym roku bylo normalnie...
                • Gość: Skyddad. Re: cd za interia IP: *.fornfyndet.se 27.02.05, 05:52
                  Atka,
                  szwedzi sa znani z tego,ze zagranica sobie odpuszczaja.Pzdr.Skyddad.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka