dropi1 22.02.05, 18:02 Wybieram się na nartki na początku marca do Pinzolo we Włoszech, czy ktoś z Was tam był i ma jakieś dobre rady, spostrzeżenia etc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skyddad Re: Pinzolo IP: *.fornfyndet.se 22.02.05, 20:17 Witaj, Bylem wiele razy,jeszcze w polowie lat 90-tych.W latach 2000 wymieniono wszystkie kolejki i wyciagi na nowe.Bardzo rozsadnie ztym mieszkaniem w Pinzolo.Jest najtaniej.Jest sam resort narciarski w Pinzolo,ale skipass wazny jest na Madonna di Campiglio,Folgarida,Marilleva,Pejo,Tonale-lodowiec. W planach na przyszlosc bedzie polaczenie wyciagiem transportowym miedzy Madonna a Pinzolo.Narazie trzeba jechac autem,ale tez frajda,pamietam nikt nigdy nie narzekal.Jakos specjalnych wskazowek to niemam wszystko zawsze bylo sprawne i funkcjonowalo wysmienicie.Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Pinzolo IP: *.totalizator.com.pl / *.devs.futuro.pl 17.03.05, 10:44 Jade 1 kwietnia. Ciekawe czy bedzie snieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: Pinzolo IP: *.fornfyndet.se 20.03.05, 19:18 Snieg to bedzie ,tylko jaki? Na srode zapowiadane jest ocieplenie do +18C w Alpach.Snieg jak maslo zapada sie po kolana i jazda jest juz niemozliwa. Obecnie polecam resorty w Szwecji . Jest rano od -16C w poludnie do -1C.Niebo blekit slonce lampa. sniegu od metra piekny,ubity jazda wysmienita.Tylko na tydzien swiateczny zameldowalo sioe do Sälen okolo 100 tys ludzi.Pzdr.Skyddad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad. Re: Pinzolo IP: *.fornfyndet.se 21.03.05, 12:40 Dzisiaj sie dowiedziaslem od kolegi ,ktory ma wlasny domek w IDRE to jeszcze 100km na polnoc z Sälen,ze w sobote w nocy bylo tylko -35C poza miescowoscia w dolinach.Pzdr.Skyddad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Pinzolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:41 Juz nigdy w Dolomity w dolinkach brak sniegu , stoki ze sztucznym, wrzeszczacy włosi, brud, smród , faceci kurduple a kobiety brzydule - brrrrrrrrrrr ohyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto19 Re: Pinzolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:09 Jak na narty Cola to do Francji, w Dolomity to na wakacje , na jedzenie , na słońce i troche po włosku pogadać z kurduplami :),no to oststnie to chyba nie dla Ciebie :) myślałam że to wiesz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Pinzolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:52 zawsze jezdziłem z nowymi babkami i nie zwracalem uwagi na otoczenie - tym razem byłem ze znajomymi i zaczałem sie rozgladac - i to byl qrna bład. Odpowiedz Link Zgłoś