Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 27.02.05, 10:08
    Szukam info na temat nartek typu big foot, tzn. jakie sa ceny takie sprzętu,
    gdzie właściwie można na tym jeździć itp. Dzięki:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Michu Re: big footy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:23
        Jeździć można po każdej przygotowanej trasie byle nie było za twardo,teraz
        jakieś modele widziałem już kolo 500zł.
        • Gość: rabi Re: big footy IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 01.03.05, 11:33
          Dzięki:)
          • Gość: Fisha Re: big footy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:00
            Co to jest "big foot"?
            Czy chodzi o "shorty"?

• Gość: kubagr Re: big footy IP: *.CHP.EDU 01.03.05, 12:24
              • Gość: Fisha Re: big footy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:26
                Aha ;-)
            • Gość: Michu Re: big footy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:02
              Kilka sezonów temu to była jeszcze różnica bo big footy były krótsze i szersze
              o shortów,np moje shorty Elan Razor mają 99cm i przypominają kształtem nartę
              taliowaną,big footy kolegi były ze 20cm krótsze i znacznie szersze. Gdy dziś
              przeglądam to co jest w katalogach i na półkach to jest to jakby synteza tych
              dwóch nart, mają koło metra i są szersze, w zasadzie to takich big footów jak
              kilka lat temu bywały nie widziałem wcale(choć może są) wiec chyba na dziś to
              jest już to samo-kwestia nazewnictwa.
              • Gość: &REV Re: big footy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:00
                HMM TAK WIEC BIG FOOT MAJA 66CM A POZA TYM KTO WYMYSLIL NAZWE SOHRTY ??:d
                NONSENS TA NAZWA BRZMI SNOWBLADE WYROZNIAMY TAKZE SKI BLADE I BIG FOOT
                WSZYSTKKIE TE NARTY ZALICZAJA SIE DO STYLU JAZDY ALLROUND POZDRAWIAM NA
                SNOWBLADE 85CM JEZDZE 4SEZONY A NA BIG FOOT JEZDZE OD TEGO SEZONU WLASNIE PRZED
                WCZORAJ ZERWALEM WIEZADLA W KOLANIE NA BIG FOOTACH Z POWODU ZBYT ZLYCH
                WARUNKACH NA STOKU ..;/ BYL ZA TWARDY ZAKANTOWALA I TAK SKONCZYLEM SEZON :/
                POZDRAWIAM A CO DO ZAKUPU BIG FOOT POLECAM ALLEGRO ;] JA ZAPLACILEM 100ZL :))
                A ZA SNOOWBLADE 600
                • Gość: Michu Re: big footy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:20
                  Współczuję, przykra kontuzja. Na twardym to się bardzo źle jeździ na takich
                  sprzętach no i niebezpiecznie, też miałem kilka przygód i to nie tylko na lodzie
                  ale też na mocno zmrożonym śniegu na Tuxie(na niebieskiej trasie nartka nie
                  łapała mi i tak się zsuwałem bokiem próbując bezskutecznie złapać kantem
                  cokolwiek-męka i bezsena). Co do nazw to pewnie masz racje.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka