Gość: rabi IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 27.02.05, 10:08 Szukam info na temat nartek typu big foot, tzn. jakie sa ceny takie sprzętu, gdzie właściwie można na tym jeździć itp. Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michu Re: big footy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:23 Jeździć można po każdej przygotowanej trasie byle nie było za twardo,teraz jakieś modele widziałem już kolo 500zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabi Re: big footy IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 01.03.05, 11:33 Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fisha Re: big footy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:00 Co to jest "big foot"? Czy chodzi o "shorty"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: big footy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:02 Kilka sezonów temu to była jeszcze różnica bo big footy były krótsze i szersze o shortów,np moje shorty Elan Razor mają 99cm i przypominają kształtem nartę taliowaną,big footy kolegi były ze 20cm krótsze i znacznie szersze. Gdy dziś przeglądam to co jest w katalogach i na półkach to jest to jakby synteza tych dwóch nart, mają koło metra i są szersze, w zasadzie to takich big footów jak kilka lat temu bywały nie widziałem wcale(choć może są) wiec chyba na dziś to jest już to samo-kwestia nazewnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &REV Re: big footy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:00 HMM TAK WIEC BIG FOOT MAJA 66CM A POZA TYM KTO WYMYSLIL NAZWE SOHRTY ??:d NONSENS TA NAZWA BRZMI SNOWBLADE WYROZNIAMY TAKZE SKI BLADE I BIG FOOT WSZYSTKKIE TE NARTY ZALICZAJA SIE DO STYLU JAZDY ALLROUND POZDRAWIAM NA SNOWBLADE 85CM JEZDZE 4SEZONY A NA BIG FOOT JEZDZE OD TEGO SEZONU WLASNIE PRZED WCZORAJ ZERWALEM WIEZADLA W KOLANIE NA BIG FOOTACH Z POWODU ZBYT ZLYCH WARUNKACH NA STOKU ..;/ BYL ZA TWARDY ZAKANTOWALA I TAK SKONCZYLEM SEZON :/ POZDRAWIAM A CO DO ZAKUPU BIG FOOT POLECAM ALLEGRO ;] JA ZAPLACILEM 100ZL :)) A ZA SNOOWBLADE 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: big footy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:20 Współczuję, przykra kontuzja. Na twardym to się bardzo źle jeździ na takich sprzętach no i niebezpiecznie, też miałem kilka przygód i to nie tylko na lodzie ale też na mocno zmrożonym śniegu na Tuxie(na niebieskiej trasie nartka nie łapała mi i tak się zsuwałem bokiem próbując bezskutecznie złapać kantem cokolwiek-męka i bezsena). Co do nazw to pewnie masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś