Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PILNE - gdzie w Wiśle fajna trasa niebieska ???

IP: 193.111.166.* 11.03.05, 11:41
    Jak w tytule - chodzi o trasę oczywiście. Jadę z dzieckiem, jeżdżącym po
    normalnych trasach, ale łatwych. Szukam w miarę długiej trasy w Wiśle lub w
    pobliżu. Tak żeby dzieciak sobie poradził a ja żebym się zbytnio nie
    wynudził. Acha - pilne dlatego, że dziś wyjeżdżam. Dzięki.
    Obserwuj wątek
      • murowany Re: PILNE - gdzie w Wiśle fajna trasa niebieska ? 11.03.05, 12:55
        Hmmm, rozpatrz taka mozliwosc - na Soszowie (Wisla Jawornik) jest trudny stok,na ktorym mozesz miec frajde a ciut ponizej (bodajze ten sam osrodek) sa takie dwa talerzyki, zreszta zobacz sam: www.soszow.pl/mapa.htm i kliknij "dalej" - niestety ceny tam panujace sa lekko zatrwazajace - parking pod samym wyciagiem 10 zeta, 50 m nizej 7 zeta i moze byc problem z wjazdem, bo jest stromy dojazd miedzy stodolami:P
        A jak nie to, hmm, to moze wjezdz na Salmopol na Bialy Krzyz (jak mialem 6 lat to bodajze tam jezdzilem, pamietam tylko nazwe Salmopol:)
      • murowany Re: PILNE - gdzie w Wiśle fajna trasa niebieska ? 11.03.05, 13:03
        jeszcze raz - moge jeszcze polecic osrodek GAT'u w Szczyrku (www.gat.pl/download/mapa_szczyrk.jpg) - wybor tras niebieskich i zielonych dla malego, calkiem dlugich jak na nasze warunki:) Niestety dojazd przez przelecz od strony Wisly moze byc problematyczny bez lancuchow, wiec nie wiem czy to wchodzi w gre. Tam teraz panuja ciezkie warunki.
        • Gość: Tata Re: PILNE - gdzie w Wiśle fajna trasa niebieska ? IP: 193.111.166.* 11.03.05, 13:21
          Dzięki. Szczyrk znam, Biały Krzyż też. Patrząc na mnogość wyciągów w Wiśle,
          myślałem, że jest coś fajnego na miejscu. A Czantoria?
          • Gość: profan Re: PILNE - gdzie w Wiśle fajna trasa niebieska ? IP: *.metrona.pl 11.03.05, 14:05
            Mnie bardzo podobał się kompleks Cieńków w Wiśle Malince. Jest jedna trasa
            niebieska (częściowo bardzo płaska, trzeba się trochę rozpędzić) - długości ok.
            1300 m. Dodatkowo można wybrać dwie trasy czerwone - po ok. 1000 m. Do
            wszystkich prowadzi jeden wyciąg orczykowy - można więc razem ewentualnie
            zjeżdżać oddzielnie i spotykać się na dole.
          • murowany czantoria 11.03.05, 16:14
            Hmm, na Czantorii dla mnie jedyny sens to raz wyjechac na gore i jezdzic sobie na Falturce - ponoc to niebieska trasa tam jest. Na dol nie ma sensu zjezdzac bo ten zabytek techniki jest niesamowicie wolny i robia sie ogromne kolejki na dole do krzesla - strata czasu, ja Czantorie zostawiam tym co jada na narty pociagiem bo nie maja innej mozliwosci (tez kiedys taki bylem, w butach narciarskich do pociagu bieglem:)
            No moze jednak ten Cienkow, co kolega wczesniej pisal - niebieska i czerwona dostepna z jednego wyciagu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka