oleyu Re: Chopok, Donovaly, Cerna Hora? 03.11.05, 12:28 byłem tylko z tych 3 na Cernej Horze. Mi osobiście trasy się tam nie podobają. Są zbyt wąskie (a ja lubie powykręcać zakrętów troche). A pozostałych 2 nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Chopok, Donovaly, Cerna Hora? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:43 Donovaly www.parksnow.sk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie Re: Chopok, Donovaly, Cerna Hora? IP: 213.17.170.* 03.11.05, 16:52 Byłem na Chopoku 4 lata temu było całkiem fajnie, choć nie polecam zabierania tam osób które dopiero uczą sie jeżdzić. Sporo tras w tym także trasy FIS. Jeśli chodzi o noclegi to najlepiej wykupić cos w neckermannie, ponieważ mją hotele niemalże na stoku. Prawie że wyjeżdzasz z dzwi hotelu na stok. Dużym minusem były bardzo oblodzone w górnej części stoku trasy (Niesteytyu wynikało to z zaniedbania)oraz tragiczny wręcz sprzęt którym wjeżdzasz na szczyt - tak było 4 lata temu, teraz zapewne sporo się poprawiło. pozdrawiam Chalie Odpowiedz Link Zgłoś
maczores Re: Chopok, Donovaly, Cerna Hora? 04.11.05, 16:00 Chopok - to prawie alpejska stacja- roznica poziomow 1000 m, duzo tras, spore mozliwosci jazdy poza trasami, duzo wyciagow, fakt ,ze troche starych i duzo ludzi czasami, czasem problemy ze sniegiem (kamienie). Kilka lat temu robilo to wrazenie.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Chopok, Donovaly, Cerna Hora? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:37 chopok, jasna to stare komunistyczne badziewie - Donovaly to przedsionek zachodnich osrodkow - pozdrowko Odpowiedz Link Zgłoś
qmax Re: Chopok, Donovaly, Cerna Hora? 04.11.05, 23:03 Ani Chopok ani Donovaly. Strata czasu i pozorne oszczędności. Może za parę lat się zmieni ale ja nie mam nerwów na komóchów. Dołóż tysiąc złotych weź żarcie w słoiki i jeź w Alpy, Odpowiedz Link Zgłoś