Gość: kasia IP: *.aster.pl 26.11.05, 23:35 byl ktoś, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: styrbskie pleso -hotel fis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 15:41 Byłam kilka lat temu.Bardzo fajnie bo prosto z pokoju wychodziło sie na stok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: styrbskie pleso -hotel fis IP: *.atol.com.pl 27.11.05, 16:07 no Baska nie przesadzaj prosto to jest skocznia narciarska a do stoku trzeba dojsc- sa miejsca we wloszech i austrii ze na nartach wyjezdzasz z hotelu tu niestety trzeba dojsc - natomiast na dole mozna za 200 koron niezle sobie podjesc - ale sam miejsce urocze - polecam tylko nie w czasie ferii pozdrówko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: styrbskie pleso -hotel fis IP: *.aster.pl 27.11.05, 19:10 ale ja wlaśnie chciałam tam pojechać na ferie, skoro wszyscy jada do Wloch i Aystrii to tam powinno być pustawo ,chyba,że się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: styrbskie pleso -hotel fis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 20:59 Mylisz się i to bardzo. Zawsze tam ludzi mnóstwo. W kolejce do wyciągu czekasz co najmiej pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś