enpe 01.02.06, 23:26 mniejwiecej.art.pl/galeria/kasprowy2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hern Re: kasprowy w ostatni weekend - zdjecia IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 00:57 piknie i pusto Odpowiedz Link Zgłoś
murowany piknie 02.02.06, 12:46 Piekna zdjecia i piekna pogoda, zazdroszcze;-) Mam pare pytan jesli mozna: mniejwiecej.art.pl/galeria/kasprowy2/IMG_2274 - czy ta waska dojazdowka jest zagrodzona tutaj zaraz na pierwszym planie??? chodzi mi o te kolorowe wstazki:) mniejwiecej.art.pl/galeria/kasprowy2/IMG_2271 - czy te dwa szczyty w dalszym planie to sa Babia Gora po prawej oraz w srodku kadru slabo widoczne Pilsko? Przy okazji link do twojej galerii juz poszedl do Niemiec oraz do Rosji:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
enpe Re: piknie 02.02.06, 17:16 murowany napisał: > Piekna zdjecia i piekna pogoda, zazdroszcze;-) > Mam pare pytan jesli mozna: > mniejwiecej.art.pl/galeria/kasprowy2/IMG_2274 - czy ta waska dojazdowka jest zagrodzona tutaj zaraz na pierwszym planie??? chodzi mi o te kolorowe wstazki:) > > mniejwiecej.art.pl/galeria/kasprowy2/IMG_2271 - czy te dwa szczyty w dalszym planie to sa Babia Gora po prawej oraz w srodku kadru slabo widoczne Pilsko? > Przy okazji link do twojej galerii juz poszedl do Niemiec oraz do Rosji:) > Pzdr:) to dojazdowka to trawers do goryczkowej. glowna trasa zawraca w tym miejscu o 180 stopni, ale nie ktorzy jada dalej prosto... a na tym zdjeciu z Giewontem to oczywiscie Babia Gora po prawej, no i Pilsko na tle Giewontu Odpowiedz Link Zgłoś
murowany Re: piknie 02.02.06, 17:49 No teraz rozumiem o co chodzi z tymi wstazkami, nie wiedzialem, ze tam nalezy spodziewac sie takiego ostrego skretu. No a czasami nie ma takich narciarzy z fantazja co to biora od razu z gornej stacji prosto na dol a nie tym trawersem? Widze tam jakies kamienie ale przy wiekszym opadzie moze daloby rade? ;-) Wybacz moja ignorancje ale ja nie znaju sie w Tatrach, wiec nie wiedzialem, ze to Giewont:D Serio:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelhks Re: kasprowy w ostatni weekend - zdjecia 02.02.06, 15:25 Super zdjecia z Kasprowego. Mam serdeczna prosbe, aby ktos opisal ile trzeba stac w kolejce na Kasprowy w Kuznicach. Grzebalem troche po tym forum, wiedze ogolna na ten temat mam jako taka ale jesli ktos moglby napisac pare slow na temat aktualnych warunkow kolejkowych bede zobowiazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo. Re: kasprowy w ostatni weekend - zdjecia IP: *.sympatico.ca 02.02.06, 17:12 Mysle ze w Kuznicach wcale nie trzeba stac w kolejce. Mozna przjsc sie spacerkim na Goryczkowa to ok 40 min a i frajy co niemiara. Zdrowka Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
enpe Re: kasprowy w ostatni weekend - zdjecia 02.02.06, 17:19 jezdze na Kasprowym kilka razy w sezonie i jeszcze nigdy nie stalem tam w kolejkach. oczywiscie trzeba byc odpowiednio wczesnie na dole (miedzy 7 a 8 rano), zeby nie stac, ale dzieki temu zyskujemy wiecej dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
murowany Re: kasprowy w ostatni weekend - zdjecia 02.02.06, 17:45 Ech to jak wszedzie jak sie wszyscy skacowani narciarze zwloka z wyrek i inni maruderzy to ok. 10 czy 11 robi sie tlok. Raz stalem w Szczyrku do orczyka na Golgote i po 11 przywlokla sie jakas stara baba i darla sie na caly stok, ze stok jest totalnie nieprzygotowany bo "taaaakie ogromne muldy" - no qrde, trza bylo stawic sie na wyciagu o 8 rano to byloby gladko. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelhks Re: kasprowy w ostatni weekend - zdjecia 03.02.06, 09:03 Poniewaz ostatni pierwszy i ostatni raz na Kasprowym bylem w wieku 3 lat czyli 26 lat temu to niewiele pamietam. Oswieccie mnie prosze czy jest tam jakas infrastruktura dla narciarzy (kible, knajpa itp). Przepraszam jesli pytam o rzeczy glupie czy oczywiste ale chcialbym to wiedziec przed wyprawa na KW. Z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś