Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kasprowy w ostatni weekend - zdjecia

01.02.06, 23:26
    mniejwiecej.art.pl/galeria/kasprowy2
    Obserwuj wątek
      • Gość: hern Re: kasprowy w ostatni weekend - zdjecia IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 00:57
        piknie
        i pusto
      • murowany piknie 02.02.06, 12:46
        Piekna zdjecia i piekna pogoda, zazdroszcze;-)
        Mam pare pytan jesli mozna:
        mniejwiecej.art.pl/galeria/kasprowy2/IMG_2274 - czy ta waska dojazdowka jest zagrodzona tutaj zaraz na pierwszym planie??? chodzi mi o te kolorowe wstazki:)

mniejwiecej.art.pl/galeria/kasprowy2/IMG_2271 - czy te dwa szczyty w dalszym planie to sa Babia Gora po prawej oraz w srodku kadru slabo widoczne Pilsko?
        Przy okazji link do twojej galerii juz poszedl do Niemiec oraz do Rosji:)
        Pzdr:)
        • enpe Re: piknie 02.02.06, 17:16
          murowany napisał:

> Piekna zdjecia i piekna pogoda, zazdroszcze;-)
          > Mam pare pytan jesli mozna:
          > mniejwiecej.art.pl/galeria/kasprowy2/IMG_2274 - czy ta waska dojazdowka jest zagrodzona tutaj zaraz na pierwszym planie??? chodzi mi o te kolorowe wstazki:)
          >
          > mniejwiecej.art.pl/galeria/kasprowy2/IMG_2271 - czy te dwa szczyty w dalszym planie to sa Babia Gora po prawej oraz w srodku kadru slabo widoczne Pilsko?
          > Przy okazji link do twojej galerii juz poszedl do Niemiec oraz do Rosji:)
          > Pzdr:)

to dojazdowka to trawers do goryczkowej. glowna trasa zawraca w tym miejscu o 180 stopni, ale nie ktorzy jada dalej prosto...

a na tym zdjeciu z Giewontem to oczywiscie Babia Gora po prawej, no i Pilsko na tle Giewontu
          • murowany Re: piknie 02.02.06, 17:49
            No teraz rozumiem o co chodzi z tymi wstazkami, nie wiedzialem, ze tam nalezy spodziewac sie takiego ostrego skretu. No a czasami nie ma takich narciarzy z fantazja co to biora od razu z gornej stacji prosto na dol a nie tym trawersem? Widze tam jakies kamienie ale przy wiekszym opadzie moze daloby rade? ;-)

Wybacz moja ignorancje ale ja nie znaju sie w Tatrach, wiec nie wiedzialem, ze to Giewont:D Serio:)
      • pawelhks Re: kasprowy w ostatni weekend - zdjecia 02.02.06, 15:25
        Super zdjecia z Kasprowego.
        Mam serdeczna prosbe, aby ktos opisal ile trzeba stac w kolejce na Kasprowy w
        Kuznicach. Grzebalem troche po tym forum, wiedze ogolna na ten temat mam jako
        taka ale jesli ktos moglby napisac pare slow na temat aktualnych warunkow
        kolejkowych bede zobowiazany.
        • Gość: Jozzo. Re: kasprowy w ostatni weekend - zdjecia IP: *.sympatico.ca 02.02.06, 17:12
          Mysle ze w Kuznicach wcale nie trzeba stac w kolejce.
          Mozna przjsc sie spacerkim na Goryczkowa to ok 40 min
          a i frajy co niemiara.
          Zdrowka Jozzo
        • enpe Re: kasprowy w ostatni weekend - zdjecia 02.02.06, 17:19
          jezdze na Kasprowym kilka razy w sezonie i jeszcze nigdy nie stalem tam w kolejkach. oczywiscie trzeba byc odpowiednio wczesnie na dole (miedzy 7 a 8 rano), zeby nie stac, ale dzieki temu zyskujemy wiecej dnia.
          • murowany Re: kasprowy w ostatni weekend - zdjecia 02.02.06, 17:45
            Ech to jak wszedzie jak sie wszyscy skacowani narciarze zwloka z wyrek i inni maruderzy to ok. 10 czy 11 robi sie tlok.
            Raz stalem w Szczyrku do orczyka na Golgote i po 11 przywlokla sie jakas stara baba i darla sie na caly stok, ze stok jest totalnie nieprzygotowany bo "taaaakie ogromne muldy" - no qrde, trza bylo stawic sie na wyciagu o 8 rano to byloby gladko.
            • pawelhks Re: kasprowy w ostatni weekend - zdjecia 03.02.06, 09:03
              Poniewaz ostatni pierwszy i ostatni raz na Kasprowym bylem w wieku 3 lat czyli
              26 lat temu to niewiele pamietam. Oswieccie mnie prosze czy jest tam jakas
              infrastruktura dla narciarzy (kible, knajpa itp). Przepraszam jesli pytam o
              rzeczy glupie czy oczywiste ale chcialbym to wiedziec przed wyprawa na KW.

Z gory dziekuje za pomoc
              • enpe Re: kasprowy w ostatni weekend - zdjecia 03.02.06, 12:44
                wszystko jest
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka