Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Liptovski Mikulasz - wieczorem

21.02.06, 13:56
    Bedziemy ze znajomymi obok Liptowskiego Mikulaszu. Czy możecie polecić nam
    jakieś fajne knajpki, zeby cos zjeść dobrego?
    Obserwuj wątek
      • Gość: nena Re: Liptovski Mikulasz - wieczorem IP: 87.207.128.* 21.02.06, 14:50
        Slovenska restauracja naprzeciwko Billi, przy "głównej" drodze; Restauracja
        Atlas tez przy tej drodze, ale troche dalej, blizej lidla. W obu polecam
        gruszke, zurawine lub jabłka na goraco zamiast herbaty!
      • Gość: woh Re: Liptovski Mikulasz - wieczorem IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.02.06, 18:48
        Polecam restaurację Złoty Bażant na rynku. Można tam zjeść bryndzowe haluszki,
        mniam!
        Bardzo mi przypadła też restauracja Kuria Rudolf w Liptovskim Janie (7 km
        autostradą w strone Popradu). Najlepsza jest tam pani kelnerka - niesamowicie
        uprzejma, zawsze uśmiechnięta. Chodziliśmy tam nawet po to, żeby wypić jedno
        piwo i zobaczyć jak ona się śmieje.
        pozdrawiam.
      • Gość: pete Re: Liptovski Mikulasz - wieczorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:46
        Witam. Polecam Route 66. przy głownej ulicy obok Billi. Lokal bardzo
        amerykański, nawet toaleta rodem ze Stanów. Fajny klimat, telebimy jeśli ktoś
        chciałby coś w TV zobaczyć. No i baaaaardzo długi bar, chyba najdłuższy w
        Słowacji.
        • Gość: woh Re: Liptovski Mikulasz - wieczorem IP: *.icpnet.pl 22.02.06, 13:51
          Tak, w Route 66 też byłem. Bar w stylu amerykańskim, dobre żarcie. Chociaż
          trochę za bardzo hałaśliwy. I trzeba było 'walczyć' o stolik, taki był tłok.
          pzdr
      • Gość: Tomasz Re: Liptovski Mikulasz - wieczorem IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 23.02.06, 16:33
        Myślę ,że nawet nie powinno Ci się coś polecać.Na Słowacji jest wszędzie heppi.
        To cudny kraj. Najeść i napić możesz się za przyzwoite pieniadze.
        Osobiście polecam Szczyrbskie Pleso.
        Nie musisz nawet jeść.Ja najadam się widokami!
      • Gość: Paddy Re: Liptovski Mikulasz - wieczorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:03
        Knajpka dokladnie naprzeciw poczty. Najlepszy pstrag, jakiego jadlem w zyciu.
        Paddy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka