Gość: Denek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:33 Znacie może jakąś stronkę albo forum o górach, starych nartach i książkach o nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filomena1 Re: stare narty 11.03.06, 15:46 Niestety nie znam, ale gdzies slyszalam o przetworni wtornej starych nart, czyli recyklingu. Widzialam tez bardzo zabawne ogrodzenia ze starych nart. Moj bosze ilez wspomnien wywoluja rozne marki i typy, wzory kalkomanii na deskach, ktore znalismy z TV trzymane w rekach zawodnikow. SZczyt marzen , by takie dotknac. A co dopiero miec. A teraz sobie stoja sztorcem i pilnuja posesji, zapewne jakiegos narciarza, kolekcjonera. Widzialam kilka takich ogrodzen. Takie najstarsze egzemplarze, przedwojenne to wieszaja na sciane, najczesciej drewniana domku gorskiego. Ladnie wyglada. pozdrawiam. Fil. chwilowo uziemniona , zamiast na nartach to przez okno ogladam sniegowa pogode . Odpowiedz Link Zgłoś
hankam Re: stare narty 13.03.06, 17:32 Widziałam piękne, hikorowe narty na giełdzie (w Warszawie). Nie pamiętam, ile kosztowały, ale jakoś strasznie drogo. Mimo, że jestem aktualnie obdłużona po uszy i mam pilniejsze potrzeby, myślę o nich i żałuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: stare narty IP: *.sympatico.ca 14.03.06, 15:43 Tak na marinesie tego watku. Ciekawe czy w Samotni dalej wisza polamane deski Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś