kubagr 22.10.06, 15:38 1/ czy ktos bedzie miedzy swietami gwiadkowymi i nowym rokiem w salt lake city???? 2/ czy ktos z tu obecnych takze pisze w ski-forum www.skiforum.pl/???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrb1 Re: dwa pytania 22.10.06, 16:00 Mogę być z Tobą myślami, ale fizycznie to niemożliwe ;-) 3maj się pozdrawiam witek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: dwa pytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 16:40 niestety to tez poza moim zasiegiem..ale chetnie pomysle o Tobie i pozazdroszcze Ci w myslach pozdr. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filomena1 Re: dwa pytania IP: *.0-85.cust.bluewin.ch 22.10.06, 19:22 a niech to dunder swisnie. znow nie zobaczę tych wspaniałych .......okularów i żółtych butów,,*))) Czy może juz zmieniłeś? A ja mam pytanie czy ktos bedzie w tym gwiazdkowym okresie w sercu Alp ? szwjacarskich? Kuba napewno tam jest weselej niz tutaj. pozdrowka Fil, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: dwa pytania IP: 83.175.180.* 22.10.06, 23:39 > A ja mam pytanie czy ktos bedzie w tym gwiazdkowym okresie w sercu Alp ? szwj > acarskich? Jasie tam nie wybieram,ale moje dorosle dzieci tak. Beda blisko, w Cervini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: dwa pytania IP: 83.175.180.* 22.10.06, 23:41 > 1/ czy ktos bedzie miedzy swietami gwiadkowymi i nowym rokiem w salt lake > city???? Nie, chyba Wlochy > 2/ czy ktos z tu obecnych takze pisze w ski-forum > www.skiforum.pl/???? Tak, ja, od niedawna. Wystepuje am jako a_senior. W koncu jestem seniorem, nieprawdaz? :) Odpowiedz Link Zgłoś