Gość: web IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:57 boję się ale zapytam. :) Czy w tej miejscowości jest jakieś centrum sportu /basen, siłownia, squach itp/ Co można robić po nartach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: al-fred Re: les Arcs IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.06, 15:47 wez dziewczyne i spoko ona ci powie al Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: les Arcs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:52 a odpowiedź na pierwszą część pytania? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-fred Re: les Arcs IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.06, 16:13 z braku czasu na pierwsza czesc pytania nie beda potrzebowali odpowiedzi al Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolv Re: les Arcs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:35 jak nie zalatwisz dziewczyny mozesz wieczorami ostrzyc krawedzie ;) instruktarz masz w ABC Narty :) a czy jest basen to nie wiem bo nie bylem pzdr zolv Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: les Arcs 25.10.06, 16:55 Prawdziwi narciarze po nartach wreszcie sie moga wysiusiac, najesc, ewentualnie umyc i porozmawiac o .... nartach, oczywiscie - a dokladnie o carvingu! Sorki, nie bylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolv Re: les Arcs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:04 staruchu - nie wywoluj wilka z lasu ;) slowo carving jest tu zakazane ;) pzdr zolv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: les Arcs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:18 prawdziwy narciarz musi wyskoczyc gdzieś z tych 14m2 na 4 osoby. I to najlepiej, żeby się nie skończyło wyskokiem z łózka piętrowego w korytarzu prosto do wanny :) Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: les Arcs 25.10.06, 19:56 Ja też nie byłem, ale widzę, że nie jest dobrze. Basen masz dopiero w Bourg St. Maurice. Siłownię i centrum sportu musisz sobie zrobić w sypialni, a squacha w windzie , którą zapewne zjedziesz bezpośrednio na trasę, prawda Zolv? www.lesarcs.com/Apres-ski#b aha, na miejscu masz CHILDREN’S AREA, ICE CAVE, CROSS-COUNTRY SKIING i NIGHT SKIING - zawsze coś. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolv Re: les Arcs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:09 winda windą, gdzies dowiezie ;) a co do skakania z łóżka pietrowego to moim zdaniem lepiej do wanny, niz jedna noga do bidetu a druga do kibelka ;) mała-żonka ;) zrobila mi pyszne włoskie danie, siedze i zapijam je czerwonym francuskim winem, no i tesknie za nartami. tesknota jest wprost proporcjonalna do ilosci wypitego wina ;) a ty ortdx gdzie sie wybierasz w tym sezonie? pzdr zolv Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox No, niech pomyslę ... 25.10.06, 20:29 ...pora na Włochy, Dolomity? Może nawet Val Gardena w styczniu, ale raczej Val di Fassa, bo parę euro taniej. Qured, ale skąpy jestem. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś