Gość: iffa4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:19 Dolina Maurienne, stacje Les Sybelles i La Toussuire - czy ktos byl? Ktora fajniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamiella Re: Dolina Maurienne 19.11.06, 19:09 Iffa wydaje mi sie ze La Toussuire najwieksza i najlepsza-wyciagi pod nosem wg zdjec i mapy www.les-sybelles.com/plan-sybelles.pdf Ale niech sie wypowie ten kto tam był :-)))) pozdro e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agibru Re: Dolina Maurienne IP: 193.178.209.* 23.11.06, 09:59 hej ja tam bylam w zeszlym roku w drugim tygodniu marca mieszkalam w Le Corbier - ciag kilku wiezowcow i troche nudno..ale za to wyciagi pod nosem. Pamietam, ze przed wyjazdem widzialam wiele opinii, ze najciekawsze stacje sa w Saint Sorlin ale ja tam nawet nie dotarlam bo polaczenia miedzy stacjami byly nieczynne wiekszosc dni.... La Toussuire zdecydowanie wieksze miasteczko, wiec jest zagrozenie ze bedziesz dalej od wyciagow. Trasy teoretycznie fajne w Le Corbier, ale kilka czerwonych w ogole nie bylo przygotowywanych... gdyby byly, bylyby fajniejsze niz w la Toussuire chyba... gdzie tras jest wiecej jednak dokoncze potem bo musze leciec Odpowiedz Link Zgłoś
pamiella Re: Dolina Maurienne 27.11.06, 22:43 Iffa, Zobacz link narty.onet.pl/4,1069774,trasy.html :> Odpowiedz Link Zgłoś