susha 22.11.06, 20:04 Znacie jakies cwiczenia wzmacniajace nogi przed wyjazdem na narty(chodzi mi glownie o wewnetrzna strone ud..........) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sitn Re: mocne uda 26.11.06, 22:11 Jest wiele roznych cwiczen. Do najpopularniejszych zaliczamy siedzenie przy scianie bez krzesla, przysiady na palcach i na pelnych stopach, cwiczenia na rozpychanie i sciaganie kolan - siadamy z druga osoba na przeciwko siebie kolana jednej osoby sa pomiedzy kolanami drugiej i na zmiane sciagamy lub rozpychamy kolana - druga osoba robi odwrotnie, boczne przeskakiwanie nad przeszkoda - mozna na poczatku trzymac sie krzesla. To cwiczenie robimy w taki sposob aby gora ciala poruszala sie jak najblizej pionu za to od pasa w dol powinno chodzic jak wahadlo w zegarze, czyli raz mamy cale nogi po lewej stronie a nastepnie po prawej. Pozdrawiam Maciej Kwiatkowski Instruktor SITN PZN Odpowiedz Link Zgłoś
pokotoretermikoder Re: mocne uda 26.11.06, 22:25 ma racje , to dobre cwiczenia, ja dołoze coś śmiesznego, cały rok to ćwicze regularnie, nigdy w biurze nie załatwiam się siadając( mam obrzydzenie do publicznych WC), a takie załatwianie się w zawieszeniu bez siadania to super cwiczenie przez cały rok, zawsze wtedy , nawet w lecie, mysle o nartach Odpowiedz Link Zgłoś