mpiotrw 09.04.03, 22:34 Witam wszystkich serdecznie. Macie jakieś namiary na dobre kwatery w Livigno (i nie za drogie)? Chcę tam jechać na narty. travek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna D Re: Kwaterka w Livigno, Włochy IP: 195.20.110.* 27.01.04, 09:19 Bardzo fajny, miły hotelik Hotel Astoria. adres internetowy hastoria@livnet.it byłam tam dwa lata temu, super jedzenie, sauna, etc., nie było bardzo drogo. Hotel zreszta tak jak w całym Livinio jest firma rodzinną. Płaciłam zaliczkę przelewem przez Western Union. Wszystko uczciwie i ok. POlecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kwaterka w Livigno, Włochy IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 11:48 nie wiem czy ci się jeszcze przyda, ale my byliśmy w Livigno dwa lata temu, na własną rękę załatwialiśmy apartament. Należał do tych samych ludzi, którzy mają hotel astra www.astralivigno.com/, sam apartament jest w budynku gdzie jest kręgielnia cronox, sam byudynek nie wygląda imponująco, ale w środku apartametny są fajne. duże, z dobrze wyposażoną kuchnią, przestronną łazienką i czyms w rodzaju garderoby, którą my przerobiliśmy na narciarnię :-) zajrzyj tutaj: www.cronox.astralivigno.com/english/index.html ceny były - przynajmniej wtedy bardzo atrakcyjne w porównaniu z innymi miejscami, do przystanku skibusa jest 50m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kwaterka w Livigno, Włochy IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 17.03.04, 13:59 oo kochany cronixik:) fajny salon gier.. i drinki maja zajebiste;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kwaterka w Livigno, Włochy IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 15:04 widze ze trafił "swój na swego" :-) my w cronoxie ćwiczylismy się głównie w kręglach, trochę w bilarda. Drinie dobre, choć to żadziej - jedynie grappa melonowa z soczkiem ananasowym była w stanie mnie skusić. Mieszkając piętro wyżej wpadaliśmy w przerwach pomiędzy własna grappą a kolejną grappą :-) oj to był fajny urlopik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kwaterka w Livigno, Włochy IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 18.03.04, 15:14 mmmmmmmm zaluj ze nie sprobowales/as pina colada! pyycha;) poza tym cronoxik to miejsce spotkan. mozna poznac naprawde wiele ciekawych osoob... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś