Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kwaterka w Livigno, Włochy

09.04.03, 22:34
    Witam wszystkich serdecznie. Macie jakieś namiary na dobre kwatery w Livigno
    (i nie za drogie)? Chcę tam jechać na narty.

travek
    Obserwuj wątek
      • Gość: Anna D Re: Kwaterka w Livigno, Włochy IP: 195.20.110.* 27.01.04, 09:19
        Bardzo fajny, miły hotelik Hotel Astoria. adres internetowy hastoria@livnet.it
        byłam tam dwa lata temu, super jedzenie, sauna, etc., nie było bardzo drogo.
        Hotel zreszta tak jak w całym Livinio jest firma rodzinną. Płaciłam zaliczkę
        przelewem przez Western Union. Wszystko uczciwie i ok. POlecam

• Gość: mm Re: Kwaterka w Livigno, Włochy IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 11:48
        nie wiem czy ci się jeszcze przyda, ale my byliśmy w Livigno dwa lata temu, na
        własną rękę załatwialiśmy apartament. Należał do tych samych ludzi, którzy mają
        hotel astra www.astralivigno.com/, sam apartament jest w budynku gdzie
        jest kręgielnia cronox, sam byudynek nie wygląda imponująco, ale w środku
        apartametny są fajne. duże, z dobrze wyposażoną kuchnią, przestronną łazienką i
        czyms w rodzaju garderoby, którą my przerobiliśmy na narciarnię :-)
        zajrzyj tutaj: www.cronox.astralivigno.com/english/index.html
        ceny były - przynajmniej wtedy bardzo atrakcyjne w porównaniu z innymi
        miejscami, do przystanku skibusa jest 50m.
        • Gość: madzia Re: Kwaterka w Livigno, Włochy IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 17.03.04, 13:59
          oo kochany cronixik:)
          fajny salon gier.. i drinki maja zajebiste;D
          • Gość: mm Re: Kwaterka w Livigno, Włochy IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 15:04
            widze ze trafił "swój na swego" :-)
            my w cronoxie ćwiczylismy się głównie w kręglach, trochę w bilarda. Drinie
            dobre, choć to żadziej - jedynie grappa melonowa z soczkiem ananasowym była w
            stanie mnie skusić. Mieszkając piętro wyżej wpadaliśmy w przerwach pomiędzy
            własna grappą a kolejną grappą :-) oj to był fajny urlopik...
            • Gość: madzia Re: Kwaterka w Livigno, Włochy IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 18.03.04, 15:14
              mmmmmmmm zaluj ze nie sprobowales/as pina colada! pyycha;)
              poza tym cronoxik to miejsce spotkan. mozna poznac naprawde wiele ciekawych
              osoob...
              pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka