jupiter1968 02.01.08, 14:14 Gdzie jest Giełda Narciarska w Katowicach i kiedy się odbywa . Proszę napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa13 Re: Giełda Narciarska w Katowicach 02.01.08, 19:32 najlepiej wpisz w google kiedyś była na pętli słonecznej i myślę, że jest tam nadal w soboty i niedziele a druga jest na ul. Ceglanej tak gdzieś w rejonie kliniki okulistycznej tam gdzie korty tenisowe w weekendy czynna Odpowiedz Link Zgłoś
salsa13 Re: Giełda Narciarska w Katowicach 02.01.08, 19:34 ul. Ceglana 67 soboty 8-14.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Giełda Narciarska w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 20:15 W kazda sobote i niedziele w budynku stadionu (nie wiem jak sie ten stadion nazywa) w kazdym razie kolo kliniki okulistycznej - na tej samej ulicy. Napewno znajdziesz bo zawsze tam jest wowczas duzo aut. Prawdopodobnie od 8 do 13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burton śląsk Re: Giełda Narciarska w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 07:15 W tym roku giełda zimowa w Będzinie Grodźcu (POM) ul. Mickiewicza rusza od 08-listopada.Sobota Niedziela od 7.30 na pewno znajdziecie tam coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
gieldanarciarska Re: Giełda Narciarska w Katowicach 10.10.08, 10:11 na słonecznej już giełda nie istnieje od roku Odpowiedz Link Zgłoś
gieldanarciarska Re: Giełda Narciarska w Katowicach 10.10.08, 10:13 polecam giełdę zimową w Będzinie Grodzcu www.gieldanarty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Giełda Narciarska w Katowicach IP: 212.244.23.* 24.11.08, 23:22 Ja polecam giełdę narciarską w Krakowie w Rotundzie :) www.odyssei.com/forum/index.php?showtopic=94202 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Giełda Narciarska w Katowicach IP: *.chello.pl 05.11.09, 13:50 Giełda Zimowa w Katowicach na ulicy Ceglanej ma już swoją stronę oto link do niej ! Slaska gielda zimowa na ul. Ceglanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret5 Re: Giełda Narciarska w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 09:01 W tym roku Giełda w Katowicach już sie rozpoczęła.Ulica Ceglana.Dla ludzi z Polski podaje,że fajnie sie tam jedzie od strony Warszawy,Krakowa,Wrocławia trasą Kraków-Wrocław zjazd na Brynów.Ja też tam jestem www.beskid-ski.com Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
elpik Re: Giełda Narciarska w Katowicach 13.11.09, 15:37 A czy dalej panują te dziwne zwyczaje, że za wstęp trzeba płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
helikor Re: Giełda Narciarska w Katowicach 04.10.10, 13:57 w Krakowie na giełdzie też trzeba płacić za wstęp... ale alternatywą dla giełd powoli staje się sieć - np strona dobrenarty.pl sprzedaje używane narty i snowboardy, z butami itp... wszystko sfotografowane, można prosić o dokładniejsze fotki - więc nawet z domu się nie trzeba ruszać... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nika-38 Re: Giełda Narciarska w Katowicach 13.11.09, 23:16 witam! mam pytanko do zorientowanych -czy jest możliwość sprzedaży używanych butów narciarskich-tzn czy na giełdzie ktoś skupuje jeszcze taki sprzęt? przepraszam jeśli pytanie brzmi głupio-ale nie chcę jechać na darmo:) Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik nie działa formularz kontaktowy 15.11.09, 22:50 chce się skontaktować ale jest error próbowałem z 4 kompów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neral_0 Re: Giełda Narciarska w Katowicach 12.10.10, 12:38 Nawet nie wiedziałem,że w Katowicach jest taka giełda:) Jeśli jednak chcesz kupić fajne narty to zerknij sobie na dobrenarty.pl , mają spory wybór i niskie ceny. To fakt,że sprzęt nie jest nowy,ale jego jakość jest o.k, bo sprowadzają go z zagranicy. na szczęscie dla nas co poniektórzy zmieniają sprzęt co sezon Odpowiedz Link Zgłoś
adresnieprawidlowy Re: Giełda Narciarska w Katowicach 24.11.10, 20:08 znam ten sklep neral_0 - na stronie jest też asystent, który ułatwia dobranie nart i cały poradnik o podziale nart i o tym jak wybrać. Można sprawdzić bo to przydatne narzędzie. A ostatecznie i tak można się skonsultować z obsługą sklepu i zapytać o radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldi Na giełdzie wcale nie jest taniej!! IP: 195.222.101.* 03.12.10, 17:19 Polecam sklep przy Pl. Wolności w Katowicach nazywa się trochę niezimowo: BIKERSHOP, ale mają profesjonalna obsługę. Kupiłem tam narty w zeszłym roku, dostałem upust, i dobrali mi wszystko idealnie pod mój wzrost wagę i potrfel. A i buty mam rewelacyjne, specjalnie wygrzewane i do tego niezastąpione wkładki też wygrzewane, które odciążają stopy. Latem kupiłem tam świetny rower KTM też z dobrą ceną. Gdyby obsługa była taka w innych sklepach...W tym roku kupimy tam ski-sprzęt dla żonki. POLECAM POLECAM POLECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Racja! Jestem klientem bikershop IP: *.welnowiec.net 10.02.11, 19:42 Również mogę polecić Bikershop w Katowicach!! Kupuję tam dla całej rodzinki i latem i zimą. A i na prezenty również tam się zjawiam. Profesjonalna obsługa. Świetnie doradzą. Nie naciągają jak w wielu sklepach. Mimo iż zapłaciłem troszkę więcej niż chciałem wydać, ale wiem, co mam. a i tak spory rabat dostałem. Z tego co wiem aktualnie mają promocje i mega wyprzedaże!!! Polecam Polecam Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś