siejest 11.12.08, 12:32 Coraz więcej ludzi ślizga się z kamerką na kasku, nawet można już takie kaski wypożyczyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skyddad Re: Zauważyłem nową modę 11.12.08, 15:08 Moj taki pierwszy film jeszcze anlogowa kamera wykonalem poraz pierwzzy AD 1996 w Isdebnej kolo Wisly.kamere dosc duzego panasonica mialem prz<ytejpowana do kasku na fest. Film okazal sie byc zaskoczeniem nudny i drgajacy. Dopiero Matti nauczyl nas filmowac tak jak robili zawodowcy w ich elitarnym zespole treningowym. Film cudo ciekawy spokojny czasami oddaje naprawde groze sytuacji itp.Poprostu osoba obslugujaca kamere trzyma ja obiema dlonmi i amortyzuje wszelakie uskoki i szarpniecia. Oczywiscie jezdziec tez musi byc penwj klasy gdzy sa sceny gdzie trzeba jechac rownie szybko tylem i filmowac przod narciarzy ,wszelakie przekretki do przodu zademn problem na filmie widac jak by sie bylo karuzelii ma sie cala panorame. szcegoly prowadzenie nart spsob wykonywania zwrotu to jak na patelni jest podane. takie filmy narciarskie maja sens reszta to straszna amatorszczyzna. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Zauważyłem nową modę 11.12.08, 16:43 No, tak, fimy z przedbiegów są nie do przebicia. Odpowiedz Link Zgłoś