ortodox 01.02.09, 19:40 ... właśnie wróciłem po 13 dniach nartowania :) Gdyby ktoś potrzebował jakiś świeżych informacji, może będę mógł pomóc. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staruch5 Re: Dolomity ... 01.02.09, 20:11 ales sie rozpisal.... Prosimy o relacje. To chyba sie samo przez sie rozumie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Dolomity ... 01.02.09, 20:18 Na relacje (fotorelacje) przyjdzie czas ... jak trochę ochłonę ;) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Dolomity ... 01.02.09, 20:38 no to odpowiedz (na poczatek) na "krakowksie" pytanie, po ile Pb95 w Spittalu? Choc Twoj wartburg to pewnie na rope... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Dolomity ... 01.02.09, 21:08 Nie tankowałem w Spitalu, ale w Austrii paliwo jest wyraźnie tańsze niż na Słowacji, ale nieco droższe niż w Polsce. Za Pb95 wołają przeważnie poniżej 0.9€ za litr. We Włoszech trzeba zapłacić ponad 1.1€ za to samo. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t33 Re: Dolomity ... IP: *.radio.lublin.pl 01.02.09, 21:08 generalnie w przedziale 0.8 - 1 euro - najtańszą w mieście (nie w Spittal ale niedaleko) widziałem za niespełna 0.85 najdroższą przy autostradzie chyba prawie euro Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Dolomity ... 01.02.09, 21:14 dzieki (obydwom Panom). dawniej to sobie mozna bylo sprawdzic dowolne ceny na stronie austriackiego automobilklubu. teraz zamkneli to - tylko dla czlonkow. szkoda. W Pl czy w Dk sa prywatne strony, gdzie maniacy smsami donosza o cenach. fajna zabawa. Dla A tego nie znalazlem. Odpowiedz Link Zgłoś
rav67 Re: Dolomity ... 01.02.09, 21:49 www.oeamtc.at/sprit/ Witam Na tej stronie są ceny paliw w Austrii, można wybrać region jak i czas wstecz do przejrzenia zmiany cen. Fajna strona. Polecam Pozdrawiam rav Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Dolomity ... 01.02.09, 21:57 Ta STRONA, o ktorej piszesz, to wlasnie strona automobilklubu, o ktorej ja pisze. Sprawdze jeszcze raz, ale od pewnego czasu wyrzuca mnie na login tylko dla czlonkow... Odpowiedz Link Zgłoś
rav67 Re: Dolomity ... 01.02.09, 22:22 Sprawdzałem przed chwilą i nie potrzeba żadnego logowania Podajesz rodzaj paliwa i pokazuje stacje. Pozdrawiam rav Odpowiedz Link Zgłoś
bunia78 Re: Dolomity ... 01.02.09, 22:27 A jest może taka opcja sprawdzania ceny w innych krajach, które są po drodze na narty - Niemcy, Szwajcaria, Włochy?? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rav67 Re: Dolomity ... 01.02.09, 22:50 Witam O innych krajach to nie wiem,ale podam Tobie ceny z Włoch z przed tygodnia bo właśnie wróciłem.Stacja REPSOL na autostradzie za Brennerem 1,15 euro za litr PB95. Pozdrawiam rav Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Dolomity ... 01.02.09, 22:34 masz racje. od pewnego czasu zamienilem Explorera na Firefoxa. To jest wina przegladarki. Duzo ma wad Firefox. czesto nie moge czegos w pelni otworzyc. Explorer jest mniej bezpeiczny,a le nie robi takich jaj. wszystko dziala.Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
rav67 Re: Dolomity ... 01.02.09, 22:52 Cieszę się. Ja uzywam Opery i od samego początku bez problemu z tą stroną Pozdrawiam rav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Dolomity ... IP: *.u.itsa.pl 02.02.09, 10:28 Mam Firefoxa i wszystko hula. A na ranking.pl możesz sprawdzić, że obecnie w Polsce więcej jest użytkowników Firefoxa niż IE (chyba nie dlatego, że jest gorszy!?) Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Dolomity ... 02.02.09, 10:54 a u mnie sqrchybyc nie otwiera tego, tylko naglowek :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: Dolomity ... 02.02.09, 09:53 i ja kuda Ci sie załadowac zdjecia do galerii.. ja walcze z tym od dwóch tygodni, Odpowiedz Link Zgłoś