Dodaj do ulubionych

lalka dla córki

IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.14, 12:34
Czy ma ktoś z Was może lalkę z firmy Llorens?
Chciałabym się podpytać, czy lalka jest faktycznie taka ładna i nadaje się na prezent dla 3-latki?
Obserwuj wątek
    • Gość: czerwona.szpilka Re: lalka dla córki IP: *.nitka.net.pl 04.07.14, 15:43
      Nie znam tych lalek, ale mogę polecić lalki Paola Reina, które w Polsce dostaniesz ze sklepu internetowego lalalla. Sama ostatnio zamówiłam kolekcjonersko i przyznam,że jestem wniebowzięta. Od razu była ładnie zapakowana i przewiązana wstążką, więc problem pakowania z głowy.
    • 1980cynamonek Re: lalka dla córki 10.07.14, 22:46
      moja córka (3 latka) ma lalkę Llorens Ninę i faktycznie lala jest śliczna
      córka jest nią tak oczarowana, że na krok się bez niej nie rusza nawet z nią śpi
      • Gość: anita28 Re: lalka dla córki IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.14, 12:21
        Właśnie widziałam je na all, może się skuszę, skoro są takie fajne.

• Gość: Marysia Re: lalka dla córki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.14, 08:58
      Niemal każda lalka będzie nadawać się na prezent dla 3 latki,zresztą możesz poszukać w sklepach internetowych,ja wszelkie artykuły dla dzieci zamawiam na BluBalon.pl i jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: Hania Re: lalka dla córki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.14, 08:22
      Moim zdaniem jak najbardziej dobry prezent dla córki,nie tylko lalka tej firmy bo inne także wchodzą w grę. Zresztą zobacz na BluBalon.pl mają szeroki wybór i niższe ceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka