Gość: Mariusz Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.14, 15:39 Ja moge polecić Marmari.com.pl zamawiam tam e-papierosy i jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolciaa Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.14, 15:23 Dla mnie najlepszy sklep w ostatnim czasie to www.goldenlook.pl. Sklep z kosmetykami fryzjerskimi i balsamami do ciała CND:) Odpowiedz Link Zgłoś
pani.truskawka Re: Najlepszy sklep internetowy 28.01.15, 10:04 Jeżeli chodzi o artykuły do pielęgnacji włosów, najlepszy asortyment ma moim zdaniem sklep fryzjerski pro-sprzet.pl. Mają tam bogaty wybór kosmetyków i sprzętów takich jak wysokiej jakości lokówki czy prostownice. Dla mnie bomba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.14, 10:36 Najlepszy sklep internetowy to wg mnie ZlotaLinia.com szybka przesyłka i miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
martamart0 Re: Najlepszy sklep internetowy 11.08.14, 14:20 ja kupuje większość rzeczy z sieci na aliexpress.e-import.pl/ Tanio i duży wybór Odpowiedz Link Zgłoś
kochamdzieckiaczki Re: Najlepszy sklep internetowy 11.08.14, 18:30 Zapraszam do zapoznania się z ofertą sklepu www.e-torebeczki.pl Najtańsze torebki i plecaki na rynku. Wysyłka tylko 11.99zł Odpowiedz Link Zgłoś
jeru91 Re: Najlepszy sklep internetowy 25.08.14, 13:31 Chciałbym polecić sklep internetowy Caxsoft.pl ! Szeroki asortyment, przyzwoite ceny i sympatyczna obsługa! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
sardyn82 Re: Najlepszy sklep internetowy 29.08.14, 16:11 nie wiem jak tu się znalazłam, ale chyba dlatego że szukałam również najlepszego sklepu który ma w ofercie kosmetyki fryzjerskie kemon i davines. przeszperałam google i parę razy kupowałam już na www.krainawlosow.pl polecam zdecydowanie, nie dość że właściciel doradził mi jaki szampon wybrać, to jeszcze dopowiem, że działało :) i zawsze dorzucił jakiś mały gratis :) polecam sklep w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
grzesko34 Re: Najlepszy sklep internetowy 03.09.14, 09:48 Polecam e-shop coqui - ostatnio zakupiłem na wyprzedaży super japonki - przydadzą się na kolejne lato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela456 Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.14, 11:56 Dla mnie najlepszym sklepem internetowym jest Lululaj.pl maja eleganckie i dobre jakościowo zestawy mebli dla dziecka,warto zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.14, 08:02 Najlepszy sklep internetowy to Blubalon.pl rzetelna i uczciwa firma gdzie często kupuję artykuły dla swojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.14, 16:45 Polecam PerfumeriaHania.pl szeroki wybór markowych perfum w niższej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BasiaKowalczyk Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.14, 20:38 Może to nie sklep, ale dla mnie najlepszą wyszukiwarką kuponów rabatowych i różnych promocji jest Grupeo.pl Już teraz szykuję się na zakup prezentów i Grupeo na pewno będzie jednym z pierwszych miejsc jakie będę przeszukiwała, szczególnie ich dział Shopping www.grupeo.pl/shopping Nie mam ochoty przeszukiwać wszystkie portale z kuponami gruponami z osobna, dlatego ten portal jest mi tak bardzo pomocny Odpowiedz Link Zgłoś
gallando Re: Najlepszy sklep internetowy 16.11.14, 13:44 ja polecam sklep www.gallando.pl mają tam wysokiej jakości galanterię skórzaną, duży wybór, atrakcyjne ceny i szybką wysyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka40 Re: Najlepszy sklep internetowy 28.11.14, 11:59 a ja polecam KEPKA.PL branża akcesoria i odzież Odpowiedz Link Zgłoś
naturalny.pl Re: Najlepszy sklep internetowy 05.12.14, 14:16 Zapraszamy po zdrowe zakupy do naszego sklepu naturalny.pl :) Zdrowa, naturalna żywnosść bez chemii, naturalne kosmetyki, zdrowe artykuły dla dzieci i niemowląt, ekologiczne środki czystości... Niedługo Święta, a więc warto podarować komuś prezent, którym wyrazimy swoją troskę o niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.dynamic.mm.pl 08.12.14, 14:17 Na stronie redmond.company/pl/ można zapoznać się z ofertą sprzedaży urządzeń do gotowania jakimi są multicookery. To dla tych, którzy szukają AGD do kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
mariaplak Re: Najlepszy sklep internetowy 15.12.14, 15:30 Ja uwielbiam kosmetyki naturalne dlatego moim ulubionym sklepem internetowym jest www.topdrogeria.pl Mają tam wspaniałe kosmetyki zrobione w większości z naturalnych składników. LUBIĘ TO! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.14, 19:07 Ciężko wyróżnić ten jeden najlepszy,ale spróbuję. Regularnie zamawiam środki czystości do domu ze strony Euro-Zakupy.pl i mogę ich polecić,to uczciwy sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danusia Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.14, 12:53 Solidny i godny zaufania sklep internetowy to MeblezKrakowa.pl zamawialiśmy u nich zestaw mebli do sypialni,szybka i bezpieczna przesyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.dynamic.mm.pl 05.01.15, 12:51 Teraz w sieci jest wiele wyprzedaży noworocznych np. w sklepie boutiquebielizny.com/ można w dobrej cenie kupić bielizne damską. Odpowiedz Link Zgłoś
tommyluk Re: Najlepszy sklep internetowy 22.01.15, 14:37 Ja co raz częściej kupuję bieliznę online, dla siebie, ale też dla rodziny, mam już sprawdzony sklep www.anstel.pl/ , cieszę się, ze w jednym miejscu mogę kupić wszystkie interesujące mnie produkty i że są trwałe, na jakości mi bardzo zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.15, 14:23 Ja polecam sklep Marjadin.pl gdzie często kupuję artykuły do domu w tym środki czystości jestem zadowolona,niska cena i szybka przesyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga12123 Re: Najlepszy sklep internetowy 06.01.15, 16:31 Ja polecam sklep z lampami: krainalamp.com niskie ceny, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Sklep godny uwagi--szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.15, 12:16 Najlepszy sklep internetowy z artykułami do domu to Admarkt.pl można na nich polegać. Odpowiedz Link Zgłoś
argonauta231 Re: Najlepszy sklep internetowy 22.01.15, 15:32 ja nie przywiązuje się do jednego sklepu, raczej patrzę gdzie promocje, niestety inaczej się nie da w dzisiejszych czasach, ostatnio kupowałam przez lepszaoferta pl produkty z mojego ulubionego sklepu bo dawali cashbacka. Każdy kupon rabatowy czy zwrot części gotówki jest cenny! Odpowiedz Link Zgłoś
ann.27wola Re: Najlepszy sklep internetowy 24.01.15, 18:01 jak dla mnie najlepszy sklep ze szpilkami ciuchami markowymi to havana.pl/sklep,women,obuwie-,buty.html Odpowiedz Link Zgłoś
adam1130 Re: Najlepszy sklep internetowy 11.02.15, 18:18 Ja ze własnego doświadczenia mogę polecić drogerię internetową: www.superkoszyk.pl/kamix-woda-destylowana-5-l-ultra-czysta.html nie zawsze chce mi się iśc do sklepu więc produkty, które znam i nie muszę wybierać np. koloru pomadki mogę sobie spokojnie kupić przez internet. Nie z każdym produktem się tak da ale z większością. Odpowiedz Link Zgłoś
magiker Re: Najlepszy sklep internetowy 23.02.15, 10:07 Widzę, że tylko branży samochodowej tu brakuje :) Akcesoria do samochodu kupuję tylko przez net - szybko, tanio i na spokojnie można coś wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.15, 14:01 Najlepszy sklep internetowy to Maxq.pl zawsze u nich kupuje i nie zawiodłam się,miła,fachowa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
ina_123 Re: Najlepszy sklep internetowy 01.03.15, 10:30 www.laboratorianatury.pl/ - naturalne i sprawdzone (!) sumplementy diety. Dla wszystkich, którzy chcą zadbać o swoje zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raenatka Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.15, 14:35 Ja oststanio na trafiłam na FB na Teees.pl i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
anecz_ka85 Re: Najlepszy sklep internetowy 25.03.15, 12:51 Ja polecam platformę fairsquare.com/pl, która opiera się głównie na rabatach i promocjach. Zaopatrzyć się można nie tylko w produkty, ale także usługi. Wszystko w jednym miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.15, 13:08 Zgadzam się z anecz_ka85. Na fairsquare są naprawdę ekstra oferty na produkty i usługi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
m77bart Re: Najlepszy sklep internetowy 30.03.15, 19:44 Zwłaszcza robiąc zakupy w Internecie warto znać swoje prawa. W tym zakresie może być pomocny gwaranter.com/poradnik/START__uprawnienia_kupujacego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśka Re: Najlepszy sklep internetowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.15, 10:05 Robię zakupy na fairsquare. Najlepsze jest to, że w jednym miejscu mogę kupić interesujące mnie produkty, ale także zamówić usługi. Odpowiedz Link Zgłoś