Dodaj do ulubionych

Sprzedam Fuerteventure, Itaka, VI 2011

IP: 212.160.172.* 27.04.11, 13:16
Odsprzedam wycieczkę dla 2 osób z Itaki na Fuerteventurę, termin 20-27 czerwca 2011, wylot z Warszawy, hotel 4* w standardzie europejskim (nie mylić z egipskimi 4*) - Sunrise Taro Beach, 2 posiłki.

Obecnie wszystkie wycieczki na ten termin są już wykupione, a turnusy przed i po są w cenach 2500-2750 PLN. Moja cena to 2200 PLN/os., oczywiście koszty cesji pokrywam ja osobiście.

Szczegóły oferty pod linkiem:
Tekst linka

Pozdr,
tel. 519125574
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: Sprzedam Fuerteventure, Itaka, VI 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 16:20
      Drogo i kiepski hotel ze słabym jedzeniem ,a tak na marginesie wiele hoteli w Egipcie bije na głowe te europejskie pod względem infrastruktuty i nie tylko.
      • aka10 Re: Sprzedam Fuerteventure, Itaka, VI 2011 27.04.11, 18:13
        www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g659634-d238921-Reviews-Sunrise_Taro_Beach-Costa_Calma_Jandia_Peninsula_Fuerteventura_Canary_Islands.html
        Na Trip Advisor 93% zadowolonych. 184 opinie. Excellent 89%, Very good 74%
        Nie wiem, nie mieszkałam w tym hotelu, ale ciekawa jestem, na jakiej podstawie piszesz, ze "hotel kiepski i ze słabym jedzeniem". Własne obserwacje?
        • Gość: Wojtek Re: Sprzedam Fuerteventure, Itaka, VI 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 20:33
          Byli znajomi w lutym i zdali relacje ,pokoje kiepskie ,stare i mały wybór jedzenia w porównaniu do średniej klasy hotelu w Egipcie.
          • Gość: Agnieszka Re: Sprzedam Fuerteventure, Itaka, VI 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 22:08
            Absolutnie się nie zgodzę. Jedzenia tyle, że nie sposób przejeść. Ilościowo i smakowo bez porównania z Egiptem. Pokoje zadbane, czyste i duże.
            Chyba twoi znajomi są dość wybrednymi turystami.
          • aka10 Re: Sprzedam Fuerteventure, Itaka, VI 2011 27.04.11, 23:10
            Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> Byli znajomi w lutym i zdali relacje ,pokoje kiepskie ,stare i mały wybór jedze
            > nia w porównaniu do średniej klasy hotelu w Egipcie.

Poczytaj sobie opinie na Trip Advisor. Przewaga 4-5/5.
            • Gość: Wojtek Re: Sprzedam Fuerteventure, Itaka, VI 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 08:32
              Ja tylko napisałem ich opinie i wrażenia z pobytu ,pewnie jest to sprawa indywidualna każdego .
              • Gość: milton Re: Sprzedam Fuerteventure, Itaka, VI 2011 IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.11, 08:38
                Taro Beach super hotel przy plazy
                jedzenie wysmienite.Egipt to katastrofa
                • Gość: Wojtek Re: Sprzedam Fuerteventure, Itaka, VI 2011 IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.11, 08:48
                  No to chyba nie byłeś w Egipcie albo byłeś w tanim hotelu z lasta za pare złotych i nie masz porównania.
                  Jak dla mnie jedynie smak i jakośc jedzenia jest lepsza niż w Egipcie ,a hotele nawet nie dorównują infrastrukturą tym w Egipcie oczywiście pisze o hotelach sieciowych typu Iberotel , Sunrise itp.
                  • Gość: Kika Re: Sprzedam Fuerteventure, Itaka, VI 2011 IP: *.ups.com 28.04.11, 09:42
                    Serio jezdzicie na wakacje zeby podziwiac infrastrukture hotelu? Czy nie wystarczy po prostu czysty pokoj i basen na zewnatrz? Przeciez i tak w pokoju tylko sie spi... Oj turysci!
                    • Gość: Egzekutor Re: Sprzedam Fuerteventure, Itaka, VI 2011 IP: *.14-2.cable.virginmedia.com 28.04.11, 21:22
                      Bingo!!

Pierwszy rzeczowy komentarz :)
                      Turysci z Hurghady i Sharm El Sheikh.. Boze widzisz i nie grzmisz..
                      ps blondynka nie jestem wiec zwyczajnie mi sie w Egipcie nie podobalo, moze Fuerta to normalna cywilizacja i jakos hiszpanski mozna podszkolic, po co mi jezyk braci wschodnich skoro wbijali mi przez 12lat.. Dzieki
                      • colin1974 Re: Sprzedam Fuerteventure, Itaka, VI 2011 28.04.11, 22:00
                        Ja tam uwielbiam błache lenistwo w Egipcie i nigdy nie narzekałem na hotel i jedzenie bo jadę popływać w morzu Czerwonym i podziwiać piękne rafy koralowe .Co do infrastruktury to przyznam że te Egipskie biją na głowę hotele na kanarach .
                        • jszafranski Re: Sprzedam Fuerteventure, Itaka, VI 2011 28.04.11, 22:10
                          skoro tak twierdzisz to porownaj 4 - 5 gwiazdkowce Polecam np. te na GC na Costa Meloneras, Maspalomas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka