ty-i-ja-razy-dwa 02.07.11, 18:08 Za tydzień lecimy do tego hotelu. Był ktoś w nim ostatnio? Jakie wrażenia? Czy w pokoju jest suszarka do włosów? A może leci ktoś do tego hotelu w najbliższym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tina Re: Lanzarote- Barcelo la Galeo IP: *.aster.pl 03.07.11, 20:36 Byliśmy w marcu, hotel: ok, nie mieliśmy zastrzeżeń, w centrum, niedaleko kilku plaż, jedzenie bardzo dobre, alkohole w barze - bez szaleństwa: winko i piwo z dystrybutorów, lokalne - wystawione na barze - każdy sobie nalewa, bardziej wyrafinowane - płatne ( w wersji all - mniej). Suszarki w pokoju nie ma, ale można wypożyczyć z recepcji (depozyt 10 euro - zwracają po oddaniu). W recepcji pracowała Polka. Odpowiedz Link Zgłoś
ty-i-ja-razy-dwa Re: Lanzarote- Barcelo la Galeo 03.07.11, 21:31 Dziękuję za odpowiedź. A mogę zapytać ile euro braliście ze sobą? Chcemy wypożyczyć auto na tydzień. To z tych większych wydatków. Lecimy na 2 tygodnie. Czy 1000 euro starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: Lanzarote- Barcelo la Galeo IP: *.aster.pl 04.07.11, 20:39 1000 powinno zupełnie wystarczyć, biorąc pod uwagę, że jesteście w La Galea z opcją All. Ale wszystko zależy jak bardzo i na co będziecie szaleć z zakupami (trzeba pamiętać, że są limity bagażu - 15 kg i bardzo tego przestrzegają, nadbagaż po 8 Euro za 1 kg). Wypożyczenie samochodu nie jest bardzo drogie, a sama benzyna też (ok. 0,9 E za 1 litr). My byliśmy 1 tydzień. Nie pamiętam, ile mieliśmy gotówki, ale też zawsze mamy ze sobą karty kredytowe (przy wypożyczaniu samochodu - z reguły chcą karty kredytowej). Odpowiedz Link Zgłoś
madziulkak Re: Lanzarote- Barcelo la Galeo 05.07.11, 10:11 ecimy razem z Tobą :) tez na dwa tygodnie, tylko,że do Barcelo Resort. Zamierzamy dużo zwiedzać (również samochodem). W jakim jestescie wieku? macie dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
ty-i-ja-razy-dwa Re: Lanzarote- Barcelo la Galeo 05.07.11, 19:08 O, super:) Lecimy z dwójką dzieci, chłopaki 4 i 9 lat. My mamy po 35.Rozumiem, ze lecicie w sobotę o 6 rano z Warszawy, tak? Też Itaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eka Re: Lanzarote- Barcelo la Galeo IP: 213.25.20.* 05.07.11, 12:33 Czy ktoś wybiera sie na Lanzarotte do Hotelu Barcelo La Galea w sierpniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lanzarote- Barcelo la Galeo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 23:49 Ja z mężem i synem lat 15, 20.08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Lanzarote- Barcelo la Galeo IP: 178.73.48.* 14.07.11, 19:52 13 sierpnia na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś