Dodaj do ulubionych

Fuertaventura (Caleta de Fuste)-wróciłam

IP: *.ostrowmaz.mm.pl 16.09.11, 11:09
Byłam w hotelu Elba Charlota. Chętnie odpowiem na pytania
Obserwuj wątek
    • rege2 Re: Fuertaventura (Caleta de Fuste)-wróciłam 16.09.11, 11:47
      Witaj.
      wkrótce tam jadę
      mam pyt. dot. pogody
      - czy wieczory chłodne? wieje? upał?
      i plaża? zabrać obuwie do pływania?
      da się snurkować?
      • rege2 Re: Fuertaventura (Caleta de Fuste)-wróciłam 16.09.11, 11:50
        o, i najwazniejsze pyt.
        kosmetyki aloesowe i sławne likiery kokosowe - gdzie można kupić? market?
        • Gość: m&m Re: Fuertaventura (Caleta de Fuste)-wróciłam IP: *.ostrowmaz.mm.pl 16.09.11, 13:03
          Jeśli chodzi o pogodę to podczas naszego tygodniowego pobytu codziennie świeciło słońce bez ani jednej chmurki.Tylko dwa ostatnie dni było troszke chmur rano do 11.Potem już tylko słońce.Wieczory w porównaniu do dnia chłodniejsze ale bez przesady bluza z długim rękawem w zupełności wystarczy (długie spodnie raczej zbędne,no chyba że na powrót do Polski ;-) Wiatr jest ale nie codziennie.Plaże w tej miejscowosci piaszczyste więc buty do pływania też nie potrzebne.Sa tez bardziej ekstremalne miejsca do plazowania ,takie skalkowe ale nie ryzykowalabym tam kapieli. Kosmetyki aloesowe sa w wielu sklepach i stoiskach.
        • Gość: Jacuś Re: Fuertaventura (Caleta de Fuste)-wróciłam IP: 193.201.167.* 16.09.11, 13:34
          Aloes w różnej postaci i pyszne likiery kupisz w centrum handlowym Atlantico, który masz 3 minuty od Elby Carlota (z hotelu w lewo). Aloes w perfumerii a likiery w supermarkecie.
          Pzdr.
          • rege2 Re: Fuertaventura (Caleta de Fuste)-wróciłam 18.09.11, 20:07
            ..pakujemy się...
            a jakieś rybki kolorowe zobaczymy w zatoce?
    • camel_3d Cieszymy sie razem z toba,,,, 19.09.11, 21:02
      Ze wrocilas..bo to byla penwie niebezpieczna wyprawa...

• b.montana Re: Fuertaventura (Caleta de Fuste)-wróciłam 23.09.11, 23:00
      gdyby ktoś z Was leciał do Elba Carlota, to BARDZO proszę o wiadomość na maila gazetowego- chciałabym prosić o drobną, naprawdę drobną przysługę. nieważne kiedy ten lot będzie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka