Dodaj do ulubionych

Hotel Jacaranda Teneryfa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 15:12
Witam ! mam pytanko czy ktoś z Państwa był w tym hotelu i miał pokój 4-osobowy, jestem ciekawa jaki on jest, czy wystarczająco duży i czy należy dać jakiś napiwek by był okey ????
Będę wdzięczna za wszelką informację zarówno pokoi jak i innych rzeczy :) dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Hotel Jacaranda Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 15:59
      Spędziliśmy w tym hotelu w grudniu jedną noc. Mieliśmy pokój 2 + 2. Było łóżko podwójne i fotel rozkładany, dla drugiego dziecka miała być polówka, ale z niej zrezygnowaliśmy (córka spała z nami), bo byłoby makabrycznie ciasno.
      Przy recepcji była informacja, ile trzeba dopłacić za droższe pokoje - jeśli dobrze pamiętam, to były to takie normalne, ale z widokiem na basen i suity. My nie dopłacaliśmy, jedną noc daliśmy radę. Natomiast na pewno nie polecam tej opcji na dłużej, zresztą samego hotelu też nie (już o tym pisałam w innym wątku).
      • Gość: andrzej Re: Hotel Jacaranda Teneryfa IP: *.205.100.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.04.12, 11:22
        Mam podobne (negatywne) doświadczenia.
    • 47agnieszka Re: Hotel Jacaranda Teneryfa 04.04.12, 17:36
      Witam, mam na imię Agnieszka i pracuję w portalu BajeczneWakacje.pl. Na podstawie mojego doświadczenia mogę stwierdzić, że Jacaranda ma bardzo różne pokoje - od malutkich 1-osobowych do przestronnych pokoi familijnych. Ważne, aby przy rezerwacji zwrócić uwagę, jak hotel opisany jest w katalogu i wybrać odpowiedni pokój dla siebie. Jeśli mimo to nie będzie spełniał Państwa oczekiwań, zawsze można go za opłatą zmienić w recepcji na większy. Jednak opłata raczej nie będzie wynosiła 10 euro, jak w Egipcie - w Hiszpanii ceny są wyższe.

Jeśli będę mogła jeszcze w czymś pomóc, proszę dzwonić :)
      Pozdrawiam, Agnieszka
      603 993 499
      • Gość: dorotam0 Re: Hotel Jacaranda Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 13:00
        czy jest szansa gdzieś zdobyć ten cennik ? nie ukrywam, że 1-wszy raz z czymś takim się spotykam, ze hotel za dopłatą może zmienić pokój, lecę z rodziną na 2 tygodnie więc chętnie dopłaciłam bym i nawet 50 euro by mieć duży pokój , dziekuję za informację, poza tym muszę zadzwonić do neckermanna i spytać o szczegóły
        • Gość: . Re: Hotel Jacaranda Teneryfa IP: *.bialnet.com.pl 10.04.12, 15:32
          Dopłaty są w granicach 8-10 euro za pokój za dobę.
        • Gość: gość Re: Hotel Jacaranda Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 08:35
          Najpierw sprawdź w Neckermannie, jaki dokładnie typ pokoju masz wykupiony.
          Potem napisz maila do hotelu i poproś o cennik i szczegóły dot. poszczególnych pokoi - bo te z najniższą dopłatą to były chyba zwykłe, ale z lepszym widokiem, a większe (suity) kosztowały na pewno więcej niż 10-15 euro/doba.
          • Gość: dorotam0 Re: Hotel Jacaranda Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 15:07
            Dziękuję , tak zrobię zaraz i zorientuję się w hotelu , napiszę o tym potem :)
            • Gość: dorotam0 Re: Hotel Jacaranda Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 15:11
              Mój pokój to : Superior z widokiem na morze lub na basen (2G).
              Jaki ten pokój jest nie mam pojęcia
              • Gość: gość Re: Hotel Jacaranda Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 18:33
                Wklejam ci opis z Tui - my byliśmy w tym DZX1. Twój być może to ten DZX2. Pytanie tylko, czy różnią się samym wyposażeniem, czy tez wielkością...

"Pokoje 2-osobowe z widokiem na basen (DZX1), pokoje 2-osobowe z widokiem na basen (DZX2), z bardziej nowoczesnym wyposażeniem lub suity (SUX1), oferujące dodatkowo pokój dzienny, osobną sypialnię, dodatkową łazienkę z jacuzzi lub z wanną z hydromasażem."
                • Gość: dorotam2011 Re: Hotel Jacaranda Teneryfa IP: *.net.stream.pl 11.04.12, 19:45
                  I wyjdź z tego ????? mnie pociesza tylko nazwa pokój superior, ale mam zamiar zrobić to co pisałeś , dziś napiszę do nich meila tzm do hotelu i poprostu spytam, jutro zadzwonie do neckermanna i zobaczymy, lecę na 2 tyg z 2 dzieci więc niechciałabym skakać po łóżkach polowych :):):):) będzie dobrze

• j.b42 Re: Hotel Jacaranda Teneryfa 11.04.12, 23:42
      Witam. W hotelu tym byłem w 2007 r, Zlikwidowano beseny na 5 piętrze. Pokoje zostały te same, czyli małe. Mieliśmy dwie dostawki 2+2( zmienialiśmy pokój bo Neckermann gwarantował niby 2 pokoje ale Doppelzimmer to znaczy podwójny). Oferowano nam zmiane na pokój rodzinny ale to dopłata rzedu 1000,0 E za 14 dni ( takich pokoi jest kilka). W pokoju spędza sie tylko noce. Bez zmiany pokoju i tak było suuuper.
      Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka