gmbh1 29.05.12, 15:49 witam wróciłam, było o.k jesli macie jakies pytania a będe na nie umiała odpowiedziec to zapraszam:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lena Re: GC, wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 18:35 To ja zapytam, jaka wg Ciebie najładniejsza jest miejscowość do wypoczynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: GC, wróciłam IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.12, 20:06 chwalisz się ?? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
olgap1976 Re: GC, wróciłam 29.05.12, 20:29 chwalą się Ci co piszą że lecą a Ci co wrócili są po prostu uprzejmi i chcą podzielić się wrażeniami chyba właśnie po to jest to forum, mam dość durnych zaczepek osób, które boją się założyć stały nick, na tymczasowym zgrywaja cwaniaków. wrrrrr Zapytam o plaże, planuje podróż w wakacje i zastanawiam się czy wybrać GC czy Feurte, zależy mi na ładnej szerokiej i piaszczystej plaży.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: GC, wróciłam IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.12, 20:46 olga chwalą się jedni i drudzy :) normalni ludzie piszą : byłem tu i tu i w takim hotelu widziałem to i to i dopiero zapytują czy ktoś jest zainteresowany szczegółami, lae tymi które widział a to ta taki dowartościowujący się pościk :) tysięczny zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
der1974 Re: GC, wróciłam 29.05.12, 23:46 BYłem i na GC i na FV Plaże piękne, piaszczyste szerokie na Fuerte tylko. Costa Calma albo Jablo Morre to polecenia godne miejscowości. GC ma inne atrakcje niż plaże. Ksieżycowy krajobraz, piękne góry, możliwość wycieczki na Teneryfę, życie nocne. Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta jablo morre 10/10 30.05.12, 00:18 hmmm..... der1974 napisał: > > BYłem i na GC i na FV > > Plaże piękne, piaszczyste szerokie na Fuerte tylko. Costa Calma albo Jablo Morr > e to polecenia godne miejscowości. > > GC ma inne atrakcje niż plaże. Ksieżycowy krajobraz, piękne góry, możliwość wyc > ieczki na Teneryfę, życie nocne. Odpowiedz Link Zgłoś
kittykitty Re: GC, wróciłam 30.05.12, 17:24 Na Fuercie nie byłam, ale na GC ogromna, ładna plaża jest w Playa del Ingles / Maspalomas (połączona z pięknymi wydmami). Inne, ładne plaże, ale mniejsze plaże polecam w Puerto de Mogan i w Puerto Rico (playa de amadores). Odpowiedz Link Zgłoś
gmbh1 Re: GC, wróciłam 31.05.12, 13:23 Batrus, masz rację....szkoda gadac! zatem nie gadam! buziaki Odpowiedz Link Zgłoś