Dodaj do ulubionych

Beverly Park na GC

10.07.12, 11:53
Witam,
Czy ktoś był w w/w hotelu. Proszę o mały opis hotelu, miejscowości, widoków. Prosiłabym również o informację czy w pobliżu są perfumerie.
Czy ceny na wszystkich wyspach są zbliżone. Ostatnio byłam na Furcie, Jandia Resort. Czy standard hotelu jest zbliżony?
Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • 0strato_sfera Re: Beverly Park na GC 11.07.12, 22:48
      Witam,
      nikt nie był ostatnio, a może coś o okolicy Playa del Ingels?
      • Gość: bjk Re: Beverly Park na GC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 00:18
        Ja miałem być ale wydymało mnie ecco holiday - jak tysiące ludzi ! Ale muszę być im wdzięczny bo wczoraj wróciliśmy z Playa de Las Americas na Teneryfie i było cudownie. Mam nadzieję, że wykupiłeś ten hotel w innym biurze.
        • Gość: bjk Re: Beverly Park na GC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 00:20
          Ups, "wykupiłaś"
          • Gość: marjolka Re: Beverly Park na GC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.12, 17:44
            My byliśmy w zeszłym roku początek czerwca.
            Hotel położony w rewelacyjnym miejscu 3 min od fajnej plaży, 3 baseny + 3 małe jacuzzi) .
            Pokoje malutkie trochę komuna ale nie siedzieliśmy tam za długo , jedzenie dobre ( trochę długo się czekało na drinki i piwko w AI ale ....) Animację dla dzieci takie sobie , wieczorami na animacjach raczej dom starców ( ale może my tak trafiliśmy w takim terminie) fajna baza na wypady po wyspie.
            Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka