Gość: siua IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.12, 14:26 czy koś coś słyszał na temat tego hotelu? a najlepiej czy w nim był i może wyrazić swoją opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc Re: Be Live Lanzarote IP: *.stansat.pl 05.01.13, 15:41 podbijam temat,wybieram się do tego hotelu pod koniec stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
leokadka Re: Be Live Lanzarote/Grand Tequise 06.01.13, 15:19 To i ja podbijam, gdyż wstępnie wybraliśmy Be Live Grand Tequise Playa (wcześniej hotel nazywał się Grand Tequise Playa) Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Be Live Lanzarote/Grand Tequise 06.01.13, 19:32 www.belivehotels.com/hotel/ES/ficha_hotel/grand_teguise_playa/descripcion.jsp W hotelu to akurat nie byłem ale jeśli to ten to na widocznej tu tzn na zdjęciach plaży Jabillo byłem nie jeden raz i obok był piekny hotel . Trudno lepiej trafić a hotel przynajmniej na zdjęciach jest piękny . Hotel znajduje sie w centrum Costa Tegiuse i wszędzie blisko Uważam ten wybór za swietny ! Odpowiedz Link Zgłoś
katerinaa79 Re: Be Live Lanzarote 09.10.13, 09:34 Bylam z mężem i dzieciakami w zeszłym roku i muszę powiedzieć że było warto. Byłam mile zaskoczona ilością zajęć dla najmłodszych - oni tam organizują takie kluby dla dzieci, podzielone wiekowo. Moje pociechy były zachwycone :) W tym roku wracamy w okolice lanzarote i szukałam czegoś w tym klimacie, ale na razie nie znalazłam nic lepszego więc pewnie wrócimy do Be Live :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winogronka Re: Be Live Lanzarote IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.13, 14:22 Sam hotel rzeczywiście robi wrażenie, tam chyba jest wszystko! ;) planuje wyjazd jakoś zimą na Kanary i chyba się na niego zdecyduję :) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek162 Re: Be Live Lanzarote 10.10.13, 10:55 Byłam w lutym tego roku, miałam tylko nocleg ze śniadaniem i większość dnia spędzałam poza hotelem, nie korzystałam z atrakcji hotelowych. Położony nad samym oceanem, w spokojnym miejscu, w hotelu czysto, pokoje codziennie sprzątane, miła obsługa, chętnie bym tam wróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinna Re: Be Live Lanzarote IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 16:01 A jak wygladaly te hotelowe atrakcje? Korzystano z nich? My wybieramy się z dziećmi, więc myślę, że niektóre hotelowe wygody się nam przydadzą... a opis na stronie Rainbow Tours wygląda super, jeśli tak jest w rzeczywistości, to świetnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baby_green Re: Be Live Lanzarote IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.13, 19:58 Wypoczywaliśmy z mężem w tym hotelu i rzeczywiście warto. Hotel świetnie wyposażony pod każdym względem, mi przypadły do gustu zajęcia z aerobiku, świetnie prowadzone, w doskonałej scenerii. Fajny był też taras z rajskim widokiem, którego się nie zapomina. Ja też chętnie korzystałam z klubu nurkowego, który jest bardzo blisko hotelu. Sama nie mam dzieci, ale dziewczyny z rodzinami, które poznałam na miejscu były naprawdę zadowolone z zajęć i udogodnień dla najmłodszych. Jeżdżę na zorganizowane wakacje od wielu lat i Be Live to jeden z moich faworytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia_m82 Re: Be Live Lanzarote IP: *.piaseczno.robbo.pl 24.08.14, 11:31 Witam, mam pytanie będąc w tym hotelu przylatując i wylatując wieczorem do kiedy mieliście świadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerwazy Re: Be Live Lanzarote IP: 217.6.44.* 06.11.13, 01:03 4.11 wrocilem z tego hotelu Hotel naprawde warty polecenia Świetna kuchnia, kolacje tematycznej w jeden dzien kuchnia hiszpanska...... i tak codziennie inna, animacje w ciagu dnia bardzo ciekawe, wieczorne zabawy rownierz. Baseny swietne, zaraz za plotem promenada i plaza, z boku hotelu szkola nurkowania. W miejscowosci duzo chinczykow sprzedajacych pamiatki. Jedyny minus to slabe pokoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Be Live Lanzarote IP: *.centertel.pl 06.11.13, 06:38 Przeczytalam wszystkie wypowiedzi i doszlam do wniosku, ze wymieszaliscie ze soba 2 hotele. W Costa Teguise sa dwa Be Live - jeden Be Live Teguise Playa w centrum i drugi Be Live Lanzarote, na uboczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia_m1982 Re: Be Live Lanzarote IP: *.piaseczno.robbo.pl 22.08.14, 22:03 Witam, mam pytanie będąc w tym hotelu przylatując i wylatując wieczorem do kiedy mieliście świadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś