Dodaj do ulubionych

Teneryfa hotel Isabel

29.12.12, 20:40
Mam pytanie do osób które były w tym hotelu:
w katalogu jest napisane, że klimatyzacja w pokojach jest centralnie sterowana, czy jest możliwość całkowitego jej wyłączenia? staramy się nie używać ze względu na choroby dzieciaków.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Teneryfa hotel Isabel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 22:17
      Byliśmy w tym hotelu, ale mieszkaliśmy w apartamencie w bungalowie. Szczerze mówiąc nawet nie pamiętam, czy w tym typie apartamentu była klimatyzacja, bo nigdy z niej nie korzystamy (właśnie ze względu na dzieci).
      Ale nie wyobrażam sobie, żeby klimy nie dało się wyłączyć - centralnie sterowana oznacza chyba, że działa w określonych przez hotel godzinach, ale to ty decydujesz, czy ją włączasz czy nie.
      Tak w każdym razie było we wszystkich hotelach, które znam - tzn. nigdy nie było problemu z wyłączeniem klimatyzacji, bez względu na jej rodzaj.
      • muchomorek23 Re: Teneryfa hotel Isabel 29.12.12, 22:22
        dziękuję, taką miałam nadzieję, że tak to wygląda bo zawsze mieliśmy indywidualnie sterowaną.
        • Gość: ags81 Re: Teneryfa hotel Isabel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.12, 11:01
          mieszkalismy w apartamencie ; klimatyzacji z uwagi na dziecko nie wlaczalismy , jedynie w nocy wlaczalismy ogrzewanie ( bylismy w lutym) .
          • Gość: Rluck Re: Teneryfa hotel Isabel IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.14, 17:58
            Mam pytanie o wyżywienie. Jedziemy 2os dorosłe + czterolatek. Czy lepieć brać All Inclusive czy HB i dojadać na mieście? Różnica w cenie spora. Nigdy nie byliśmy na all więc nie wiemy jak to wygląda.
            Pytamy bo chcielibyśmy trochę też spróbować kuchni kanaryjskiej.
            • expertour Re: Teneryfa hotel Isabel 24.08.14, 19:59
              Nie brać All zawsze jedzenie na mieście i alkohole są dużo lepsze a w ostateczności wyjdzie taniej i lepiej. Alkohole w All szczególnie wysokoprocentowe nawet nie umywają się do podstawowych wódek i whisky w sklepach nie wspominając nawet o Johnnie Walker Red Label który w Sparach kosztuje około 10 euro za litr.
              • Gość: Rlucky Re: Teneryfa hotel Isabel IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.14, 23:22
                A czy właśnie hotel Isabel czy Be live la Nina?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka