Dodaj do ulubionych

pogoda Fuerteventura Caleta de fuste

IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.06.13, 21:18
Czy ktoś może wrócił niedawno z Fuerteventury i może powiedzieć jaka jest pogoda, czy bardzo wieje?
Obserwuj wątek
    • b.montana Re: pogoda Fuerteventura Caleta de fuste 04.06.13, 23:53
      nie wieje ale jest sporo dni pochmurnych
      • Gość: mim costa calma IP: 194.246.16.* 05.06.13, 11:04
        lecimy w poniedzialek do costa calma. troche martwie sie ta obecna pogoda - przy takim zachmurzeniu jest szansa by choc troche sie opalic?
        • Gość: gość Re: costa calma IP: 83.142.204.* 12.06.13, 15:09
          Jest duża szansa, w niedzielę wróciliśmy z Lanzarote, do południa zachmurzenie, od 13-14 słońce, wiało, jesteśmy bardzo opaleni
          • Gość: Nana Re: costa calma IP: *.net155.okay.pl 14.06.13, 18:17
            Wieje i to dośc mocno ale jest to wiatr "zbawienny" przy wysokich temperaturach i pełnym słońcu. Nie wyobrażam sobie Fuerty bez wiatru. O opaleniznę się nie martwcie - nawet nie będziesz wiedziała kiedy cię "strzaska" na mahoń :))).
            Byłam na Fuercie parę razy i tak się przyzwyczaiłam do widoku palm wiecznie targanych przez wiatr że będąc tym razem w maju na wyspie Kos czegoś mi było brak.....no właśnie tam palmy stały nieruchomo :)))
            Tu masz link jak chcesz wiedzieć jaka pogoda i jak wieje - kamerka co chwilę jest "odwracana" :))))
            www.rene-egli.com/pl/webcam/
            Zjedź troszkę kursorem na środek strony i już jesteś na plaży :)
            • Gość: ania Re: costa calma IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.06.13, 13:07
              Teraz u nas 31 stopni a na Fuerteventura 23..
              • Gość: Nana Re: costa calma IP: *.net155.okay.pl 21.06.13, 21:26
                ...u nas nie da się żyć w takim upale - czy to jest miła temperatura w murach miasta ?? chyba nie a 23 st.C na Feurcie to raj :)))
                • Gość: ania Re: costa calma IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.06.13, 11:37
                  No w miescie upał to wiadomo ze jest ciężko znieść. Chodzi mi tylko czy 23 stopnie nad oceanem z wiatrem nie będzie za chłodno na kąpiel.. Jadę pierwszy raz na wyspy i jestem przyzwyczajona do klimatu greckiego :-)
                  • Gość: Nana Re: costa calma IP: *.net155.okay.pl 23.06.13, 20:50
                    ,,,na razie jeszcze klikasz z Polski - spokojnie, ja byłam w tamtym roku na Fuercie od 21.06 i było miodzio.....
                    W tym roku byłam na KOS końcem maja i morze było zimniutkie....no ale liczyłam się z tym. Słoneczko było cudowne temp.28 st.c ale raczej nie ryzykowałam kąpieli...tylko moczenie nóg :)
                    Pogoda w maju, czerwcu wszędzie jest "loterią" jeżeli lecisz na 8 dni :))
                    Lipiec, sierpień - raczej wszędzie już ciepełko i woda fajna - no cóż Oceam Atlantycki to nie Morze Jońskie i to zawsze trzeba mieć na uwadze - tak mi się zdaje ..
                    • Gość: Zeńon Re: costa calma IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 21:29
                      Nawet przy zachmurzeniu i wietrze słońce cały czas opala i można sie poparzyć patrząc z naszej polskiej perspektywy.
                      Trzeba uważać.

A do sprawdzenia pogody polecam:
                      www.wunderground.com/q/zmw:00000.1.60035
                      www.wunderground.com/wundermap/
    • Gość: zorro Re: pogoda Fuerteventura Caleta de fuste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.13, 12:11
      wieje cały czas ale po dwóch dniach pogody się do tego przyzwyczajasz, poza tym jak słońce mocno smali to chłodniejszy wiatr znad oceanu jest kojący aczkolwiek zdradliwy bo nie odczuwa się skwaru i można się przypiec na słońcu. Co do siły wiatru w to przykładowo w czasie pobytu na plaży jeśli nie ma żadnej osłony np. skał to leząc na ręczniku piaskiem sypie ci po oczach- byłem do 10 czerwca 2013 r hotel elba sara
      • misiek991 Re: pogoda Fuerteventura Caleta de fuste 27.06.13, 23:02
        jade za 2 tygodnie, ciekaw jestem temperatury wody w morzu i na basenach, moze ktos podac dane? z gorydziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka