pimkaa 06.08.13, 11:03 takie na booking.com zdanie przeczytałam: Uwaga: podczas kolacji mężczyźni w krótkich spodniach bądź koszuli lub T-shircie z krótkim rękawem nie mają wstępu do restauracji. potwierdzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anetka19 Re: kolacja-strój w Playa la Arena- teneryfa IP: *.31.211.225.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.13, 11:28 Prawda Odpowiedz Link Zgłoś
pimkaa Re: kolacja-strój w Playa la Arena- teneryfa 06.08.13, 11:56 przepraszam, może nudzę :) ale potwierdzasz długi rękaw? dla mnie to ważne, bo nie zakładam brania więcej niż jednego długiego rękawa. mam dopakowywać? spodnie to wiem, że obowiązują, ale z koszulą z długim rękawem nigdy się nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: kolacja-strój w Playa la Arena- teneryfa IP: *.wsgaz.pl 06.08.13, 12:14 Potwierdzam , spodnie długie , góra może być krótka, wiem coś o tym ponieważ na pierwszą kolację niestety mnie nie wpuszczono, musiałem kupić w lokalnym sklepiku długie spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
pimkaa Re: kolacja-strój w Playa la Arena- teneryfa 06.08.13, 15:36 uff, z tą górą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu... Re: kolacja-strój w Playa la Arena- teneryfa IP: *.unitymediagroup.de 06.08.13, 16:13 Jak najbardziej może być koszulka z krótkim rękawkiem. Nawet dość ekstrawagancka. Natomiast nie powinna być to koszulka tzw bokserka, na wąskich ramiączkach. Spodnie "do pół łydki" mogą być jak najbardziej, przed kolano nie. Oczywiście kobieta może przyjść na kolację w sukience nawet całkowicie bez rękawów, z odkrytymi ramionami, bo chodzi tylko o to, żeby choć trochę było elegancko. Pareo na kostium raczej odpada. Odpowiedz Link Zgłoś