mei3 05.11.13, 15:37 Club Dunagolf - Bungalows kto byl jakiem ma wrazenia i mam jescze jedno pytanie, czy mozna przejsc przez pole golfowe przez wydmy do plazy- wiem, ze mozna oberwac pilka, chodzi mi o to, czy pole jest ogrodzone?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bemeta Re: Gran Canaria - Dunagolf 05.11.13, 22:05 Witam, nie mozna przejsc przez pole golfowe to grodzone tereny i przeznaczone dla graczy, tak samo jak nie mozna przejsc na skroty przez stadion pilkarski. Do plazy mozesz maszerowac albo przez Campo Internacional a potem Av. Tui lub Av. Neckermann, albo przez Playa del Ingles przechodzac przez Hotel Ríu Palace Maspalomas, w obu wypadkach jakies 3 km do wydm a potem droga przez meke. W tej czesci wydm okolice "Bude 4" przygotuj sie na mocne wrazenia o kazdej porze dnia i nocy. O samych bungalowach sie nie wypowiem bo nigdy tam nie nocowalem, ale rejon znam bardzo dobrze. Udanego urlopu. bart. Odpowiedz Link Zgłoś
mei3 Re: Gran Canaria - Dunagolf 06.11.13, 00:46 bemeta napisał: > Witam, > nie mozna przejsc przez pole golfowe to grodzone tereny i przeznaczone dla grac > zy, tak samo jak nie mozna przejsc na skroty przez stadion pilkarski. > Do plazy mozesz maszerowac albo przez Campo Internacional a potem Av. Tui lub A > v. Neckermann, albo przez Playa del Ingles przechodzac przez Hotel Ríu Palace M > aspalomas, w obu wypadkach jakies 3 km do wydm a potem droga przez meke. W tej > czesci wydm okolice "Bude 4" przygotuj sie na mocne wrazenia o kazdej porze dni > a i nocy. > O samych bungalowach sie nie wypowiem bo nigdy tam nie nocowalem, ale rejon zna > m bardzo dobrze. > Udanego urlopu. > bart. ja mieszkalam juz k. RIU w Sahara Beach (Club-Bungalows), bylo super , droge przez wydmy nie oceniam jako meki, do morza musialam isc jakies 10 minut, moj dwulatek chodzil z nami, mielismy bezposrednie wyjscie na wydmy i plaze, to mnie wiec nie przeraza juz wiem, ze nie przejde znalazlam opinie wczasowiczow. Co to jest "Bude 4"???Jakies imprezy na wydmach?...bo chyba tam nie morduja? Zycie nocne raczej nas nie dotyczy. Ja specjalnie szukalam cichego miejsca i znalazlam, jedyny problem to odleglosci, ale juz podjelismy decyzje o aucie na caly pobyt:)) Udalo nam sie zlapac dobra oferte, wiec auto tez bedzie:)) Campo Internacional, to dla nas jasne a ten Av. Tui lub Av. Neckermann, to osrodki jakies???Hotele tak?...Masz na mysli plaze od strony zachodniej?.. Od Riu w kierunku Playa de Ingles sie orientujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
mei3 Re: Gran Canaria - Dunagolf 06.11.13, 00:58 mei3 napisała: > > czesci wydm okolice "Bude 4" przygotuj sie na mocne wrazenia o kazdej por > ze dni > > a i nocy. aha juz wiem;) a na plazy nudystow to bywalismy (przechodzilismy, kilka lat temu (nie wiem jak dzis) nie byla jakos specjalnie odgrodzone, oznaczona. Jak szlismy przez wydmy, a bylo to nawet 4 razy dziennie czesto widzielismy parki to tu to tam....to mnie nie szokuje. Gorzej z jakimis innymi historiami z okolic slynnego kiosku jak doczytalam, ale to akurat z moim synem bedziemy omijac. wiec na niektorych zdjeciach Odpowiedz Link Zgłoś