Dodaj do ulubionych

r2 rio calma

IP: 46.77.124.* 23.08.14, 14:22
Witam czy ktos byl w hotelu r2 rio calam na fuercie i moze mi powiedziec czy istnieje mozliwosc dokupienia w hotelu opcji all inclusive?
Obserwuj wątek
    • Gość: colin Re: r2 rio calma IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.14, 17:50
      Z tego co mi wiadomo hotel nie posiada opcji all inclusive ....
      • Gość: natka Re: r2 rio calma IP: 46.77.124.* 23.08.14, 17:53
        Wlasnie ciekawe jest to ze jedynie polskie biura nie posiadaja tej opcji z kolei niemieckie juz tak. Gdziesz przeczytalam ze za doplata mozna ta opcje dokupic na miejscu ale nie wiem czy prawda, moze ktos wie jak to sie tam odbywa.
        • expertour Re: r2 rio calma 23.08.14, 18:47
          Niemieckie biura też nie mają All Inclusive w tym hotelu. Poza tym bardzo dobry hotel.
          • Gość: natka Re: r2 rio calma IP: 46.77.124.* 23.08.14, 18:57
            Moja przyjaciolka wyjechala z niemieckim biurem w wersji all wiec sama juz nie wiem ale dziekuje za odpowiedz
            • Gość: colin Re: r2 rio calma IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.14, 09:37
              Ja tam nikogo nie spotkałem z opaską all ......
            • Gość: jandras Re: r2 rio calma IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.14, 09:55
              Hotel nie ma all inclusive. Hotel jest w wersji HB (sniadanie i obiadokolacja). Jedyne co mozesz dokupic na miejscu, jest obiad za 18 euro. Zreszta restauracja przy basenach jest lepszym i tanszym rozwiazaniem niz lunch w glownej restauracji:-) a hotel polecam :-)
              • Gość: natka Re: r2 rio calma IP: 46.77.124.* 24.08.14, 10:16
                Dziekuje za odpowiedz :) szkoda bo zawsze wyjezdzalam z opcja all, przede wszystkim ze wzgledu na dzieci ktore non stop chca czegos do picia lub jedzenia a z tego co wiem hotel jest polozony dosc daleko od miasta
                • expertour Re: r2 rio calma 24.08.14, 17:39
                  Możliwe, że kiedyś ten hotel miał All. Na Majorce pewien hotel był tylko HB a po kilku latach przerobili go na All. Tu mogło być odwrotnie o wszystkim decyduje właściciel hotelu.
                  • Gość: Kabik Re: r2 rio calma IP: *.bb.sky.com 02.01.15, 09:10
                    Hotel nie posiada wersji All Incl z Polski ale z innych panstw jest wersja Full Board Plus ktora jest rownoznaczna z All Incl. Mamy 3 posilki + nielimitowane Alkohole i inne napoje. Jedynie za napoje z zagranicy typu wisky musimy zaplacic. Bylam tam tydzien z Thomasem Cookiem i naprawde warto :) polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka