Gość: natka IP: 46.77.124.* 23.08.14, 14:22 Witam czy ktos byl w hotelu r2 rio calam na fuercie i moze mi powiedziec czy istnieje mozliwosc dokupienia w hotelu opcji all inclusive? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: colin Re: r2 rio calma IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.14, 17:50 Z tego co mi wiadomo hotel nie posiada opcji all inclusive .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: r2 rio calma IP: 46.77.124.* 23.08.14, 17:53 Wlasnie ciekawe jest to ze jedynie polskie biura nie posiadaja tej opcji z kolei niemieckie juz tak. Gdziesz przeczytalam ze za doplata mozna ta opcje dokupic na miejscu ale nie wiem czy prawda, moze ktos wie jak to sie tam odbywa. Odpowiedz Link Zgłoś
expertour Re: r2 rio calma 23.08.14, 18:47 Niemieckie biura też nie mają All Inclusive w tym hotelu. Poza tym bardzo dobry hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: r2 rio calma IP: 46.77.124.* 23.08.14, 18:57 Moja przyjaciolka wyjechala z niemieckim biurem w wersji all wiec sama juz nie wiem ale dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: r2 rio calma IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.14, 09:37 Ja tam nikogo nie spotkałem z opaską all ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jandras Re: r2 rio calma IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.14, 09:55 Hotel nie ma all inclusive. Hotel jest w wersji HB (sniadanie i obiadokolacja). Jedyne co mozesz dokupic na miejscu, jest obiad za 18 euro. Zreszta restauracja przy basenach jest lepszym i tanszym rozwiazaniem niz lunch w glownej restauracji:-) a hotel polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: r2 rio calma IP: 46.77.124.* 24.08.14, 10:16 Dziekuje za odpowiedz :) szkoda bo zawsze wyjezdzalam z opcja all, przede wszystkim ze wzgledu na dzieci ktore non stop chca czegos do picia lub jedzenia a z tego co wiem hotel jest polozony dosc daleko od miasta Odpowiedz Link Zgłoś
expertour Re: r2 rio calma 24.08.14, 17:39 Możliwe, że kiedyś ten hotel miał All. Na Majorce pewien hotel był tylko HB a po kilku latach przerobili go na All. Tu mogło być odwrotnie o wszystkim decyduje właściciel hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabik Re: r2 rio calma IP: *.bb.sky.com 02.01.15, 09:10 Hotel nie posiada wersji All Incl z Polski ale z innych panstw jest wersja Full Board Plus ktora jest rownoznaczna z All Incl. Mamy 3 posilki + nielimitowane Alkohole i inne napoje. Jedynie za napoje z zagranicy typu wisky musimy zaplacic. Bylam tam tydzien z Thomasem Cookiem i naprawde warto :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś