Dodaj do ulubionych

Magic life Fuerteventura

IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.08.14, 14:39
poszukuje informacji od osób które były w Magic Life Fuerteventura, mam ofertę do tego hotelu i nie wiem czy się zdecydować. Chodzi mi o plaże czy są leżaki i parasole, ile kosztują, czy plaża piaszczysta i czy łagodne zejście do wody bo będę z malutkim dzieckiem. Jakie pokoje wielkościowo w hotelu , czy będzie dość miejsca po wstawieniu łóżeczka,
Za każda informację na temat tego hotelu z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • ja.s.i.u Re: Magic life Fuerteventura 26.08.14, 16:24
      Nigdzie w Hiszpanii nie masz leżaków na plaży w cenie hotelu. Przyjdzie pan w koszulce i jemu zapłacisz, jeśli będziesz potrzebował, bo wszystkie plaże w Hiszpanii są ogólnodostępne i zarządzane przez państwo. Leżaki za darmo masz tylko wokół basenu na terenie hotelowym. To jest zupełnie inaczej, niż we Włoszech, czy Turcji.
      • Gość: tomaszwarszawy Re: Magic life Fuerteventura IP: *.static.ip.netia.com.pl 27.08.14, 08:05
        nie zrozumieliśmy się, chodzi mi o to czy są w ogóle leżaki bo na zdjęciach w necie tego hotelu plaża bez serwisu nawet płatnego. Nie chodzi o kasę bo wiem że serwis plażowy zawsze płatny w Hiszpanii, chodzi żeby leżaki były, a na zdjeciach ich nie widze. Dlatego pytam osoby które byly w tym hotelu jak to jest z tymi leżakami akurat na plaży przy Magic Life.
        • Gość: Ala Re: Magic life Fuerteventura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.14, 17:26
          Jezeli chodzi o plaze, to jest najwieksza porazka tego hotelu. Jest waska, mnostwo kamlotow ( nie kamyczkow) i zejscie po schodach. Jak 2 razy zejdziesz na dol z dzieckiem i bambetlami, to juz Ci sie plazy odechce.
          Natomiast hotel sam w sobie jest fajny, niezle animacje.
          • Gość: mariola Re: Magic life Fuerteventura IP: *.yareal.com 22.10.14, 16:40
            Jak dla mnie to plaża jest największym ATUTEM tego hotelu:) zależy co kto lubi. Zobacz zdjęcia w katalogu, internecie - plaża wygląda dokładnie tak, jak pokazują - bardzo egzotycznie, z delikatnym, białym piaskiem, przepiękny ocean....fakt, trzeba zejśc po schodkach (na nam z 2 dzieci 4,6, zajmowało to 4 minuty) ale dzięki temu na plazy nie było pijanstwa, palenia papierosów, a także nie dochodziły hałasy czy muzyka z hotelu...bardzo łagodne zejście do wody. Pokoje - bardzo duże.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka