rafka37 22.09.14, 14:05 czy ktoś był już w nowych pokojach w tym hotelu- rodzinny superior? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: colin Re: barcelo lanzarote resort IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.14, 08:33 A ma jakieś polskie bp nowe pokoje po remoncie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rafka37 Re: barcelo lanzarote resort 23.09.14, 11:29 Itaka sprzedaje pokoje standard,superior,pokoje rodzinne i rodzinne superior. Na stronie hotelu widziałam że są też suity ale w ofercie biur nie znalazłam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: barcelo lanzarote resort 23.09.14, 11:39 Ja byłam. Odradzam. Doplacilam za coś co nie istnieje. Brak wi—fi mimo że było w cenie pokoju, zgłaszanie do recepcji nic nie dało. Standard w mojej opinii poniżej 4*. Metraż jak na rodzinny zbyt mały, małe okna w sypialni, łazienka wymaga odświeżenia. Jedzenie za to mają smaczne choć monotonne. Wiem, że ostatnio wymienili kucharza. Odpowiedz Link Zgłoś
rafka37 Re: barcelo lanzarote resort 23.09.14, 12:11 My jedziemy z 1 małym dzieckiem -to chyba nam wystarczy metraż. Jak możesz to napisz kiedy byłaś? czy w miesiącach letnich - czy w tym roku? czy wypozyczaliście samochód? czy możesz polecić coś ciekawego do zwiedzenia /oprócz tych podstawowych parków itp./ Dziękuję za odpowiedz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: barcelo lanzarote resort 23.09.14, 17:53 Samochód wypozyczalismy przy hotelu, są dwa więc porównaj ceny. Warto pojechać do Areciffe i wjechać na ostatnie piętro w Grand Hotelu. Widok super. Odrazu jedzcie na plażę przy lotnisku-widok ladujacych samolotów nad głową bezcenny. Szczególnie jak leci airbas. Super jest widok z Playa Blanca na Fuerteventura. Ale spacer z wózkiem odradzam. Lepiej samochodem ale uwaga droga szutrowa, konieczne mycie auta po i wolna jazda by nie uszkodzić karoserii. Polecam niedzielny targ w Tequise. Odpowiedz Link Zgłoś
rafka37 Re: barcelo lanzarote resort 23.09.14, 18:47 a kiedy byliście na wyspie? Odpowiedz Link Zgłoś
rafka37 Re: barcelo lanzarote resort 23.09.14, 20:32 Przepraszam że tak wypytuję - ale znajoma mojej mamy była w tym hotelu na koniec lipca - miała pokój rodzinny superior i mówiła że miała fajny pokój rodzinny i widać było że był odnowiony i świeży /byłaś z Itaki czy z jakiegoś innego biura?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykop Re: barcelo lanzarote resort IP: *.airmax.pl 26.09.14, 21:55 Wg mnie bardzo dobry hotel w zeszłym roku mieliśmy pokój bez dopłaty i był czysty i schludny (może nie najnowszy). polecam Odpowiedz Link Zgłoś