grazynka8 25.10.15, 08:23 Czytałam w necie ze bilet do Loro Parku jest wielokrotnego wstępu proszę o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bemeta Re: Loro Park 25.10.15, 09:45 Witam, odpowiedz jest i tak i nie. Normalny bilet jednorazowego wstepu kosztuje 34 Euro (osoba dorosla) i jak nazwa wskazuje uprawnia do jednorazowego wstepu. Bilet caloroczny ktory uprawnia do nieograniczonej ilosci wstepow w ciagu roku kosztuje 99 Euro, jest to bilet imienny i nie moze wejsc na niego inna osoba. Wszystkie kombinacje biletow do Loro i Siam znajdziesz na oficjalnej stronie. www.loroparque.com/Forms/tickets/tickets.aspx Pozdrawiam z zatopionej La Garita, bart. grazynka8 napisał(a): > Czytałam w necie ze bilet do Loro Parku jest wielokrotnego wstępu proszę o inf > o Odpowiedz Link Zgłoś
ortpol Re: Loro Park 26.10.15, 17:19 Bemeta no słyszałem, że Was nieźle wystraszyło... Ja przeżyłem coś podobnego w Puerto de la Cruz w 2009 roku chyba, Playa de Jardin w jednym miejscu przestała istnieć, a woda zasypała zaparkowane w barranco San Felipe samochody po dach kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś