Dodaj do ulubionych

Parque Cristobal Gran Canaria

06.09.16, 12:54
Lecimy 27.09 z dwójką małych dzieci, fajne byłoby towarzystwo dla starszego 4-letniego synka, może ktoś jeszcze w tym terminie?
Odnośnie samego hotelu czy ktoś korzystał z usług pralni? Na jakiej zasadzie działa i jaki to koszt?
Obserwuj wątek
    • bemeta Re: Parque Cristobal Gran Canaria 18.09.16, 16:39
      Dzien dobry,
      akurat sie nadzialem na kumpla z dawnej robo który pracuje w Parque Cristobal.
      Sa 2 lub 3 pralki, pranie 4 Euro, suszarka 4 Euro, proszek mozesz kupic w recepcji za 1 Euro na jedno pranie. Wrzuca sie monety, nie trzeba kupowac zetonów czy czego tam. Pralnia samoobslugowa.
      Sam kompleks starszy od wegla i daleko od oceanu, ale ma cos co trudno znalezc. Oprócz kilkunastu szeregowych bungalowów przy wejsciu reszta to takie orientalne domki poprzyklejane do siebie po 2 czy 4 i mnóstwo przestrzeni zielonej z pieknymi palmami.
      Udanego urlopu i milego prania.
      • ba_gosia Re: Parque Cristobal Gran Canaria 20.09.16, 08:52
        Dzięki wielkie za odpowiedź. Już napisałam do hotelu, więc wiem o pralkach i jest mi lżej na sercu, nie muszę szafy dziecięcej wiązać i ładować na plecy. Dziwne z tym hotelem, niby leciwy ale opinie ma fenomenalne i nie jest najtańszy także w innych krajach a to tylko 3,5 *. No nic, liczę na udane wakacje. Jeszcze tydzień :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka