IP: 85.219.245.* 16.06.06, 20:31
Jadę od 21 czerwca na Puerto de Santiago - moze jest tu ktoś kto też sie tam
wybiera, hotel Lagos de Cesar
w tym terminie? :-)
A może ktoś tam już był?
Obserwuj wątek
    • tenerife Re: Teneryfa 16.06.06, 21:49
      Niestety ja nie jadę, hotelu nie znam, ale muszę Ci powiedzieć jedno:
      miejscowość wybrałaś(eś) piekną - przyjemny klimacik, strome uliczki, knajpki,
      no i oczywiscie Giganty i widok na Gomerę... Urlop swietnie się zapowiada!
      Czekamy na wrażenia :-)
      • Gość: Tads Re: Teneryfa IP: 85.219.245.* 17.06.06, 14:53
        Mam nadzieję że będzie pięknie.Nie bardzo wiem co zwiedzać na Teneryfie?
        • Gość: maria Re: Teneryfa IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.06.06, 21:54
          Ja polecam przede wszystkim zejście wąwozem Masca do oceanu. Super wrażenia
          gwarantowane. Dla mnie osobiście, przy tej wycieczce nawet wulkan Teide wypadł
          trochę blado. Tylko zabierz porządne buty, bo inaczej przewodnik Cię nie
          zabierze ( np.adidasy na grubej podeszwie ). Ale wulkan także trzeba zobaczyć,
          bo to przecież symbol Teneryfy. Pozdrawiam i życzę wielu wspaniałych wrażeń.
          • wesolek11 Re: Teneryfa 20.06.06, 12:34
            A z takich naturalnych rzeczy to wrażenie na mnie zrobiły pluskajace delfinki w
            Oceanie w czasie rejsu statkiem na Gomerę!
            • Gość: jaszczur Re: Teneryfa IP: *.e-wro.net.pl 20.06.06, 21:20
              Ja byłam w tym hotelu w zimie zeszłego roku. W tym czasie w pobliżu była
              budowa. Basen jest niewielki na dachu. Pokoiki dość przyjemne, jedzonko też
              smaczne. Mi brakowało jakiegoś ogrodu hotelowego. Sama miejscowość jest
              niezbyt. Do Los Gigantes kawełek piechotką. W pobliżu czarna plaża ponoć jedyna
              naturalna na wyspie. Silny nurt wciagający w morze. Przynajmniej tak było w
              lutym. Powiem szczerze, ze na pierwszy rzut oka byłam zdegustowana
              miejscowością. Potem pożyczyliśmy samochód i jeździliśmy po całej wyspie. jak
              wyjdziesz z hotelu drogą w lewo to trafisz na duży tani supermarket.
    • Gość: pajus Re: Teneryfa IP: 80.50.171.* 20.06.06, 21:57
      Nie zgadzam sie z poprzedniczka, bylismy w Puerto w styczniu tego roku, poza
      sezonem roche ospała miejscowośc, ale ma swój jedyny klimat, nie można jej
      porównywac z Las americas, czy Puerto de la cruz, czyli typowymi kombinatami
      turystycznymi, w puerto jest sliczna czarna plaża duzo zapierających dech w
      piersiach widoków na gomere i skały los gigantes, poza tym puerto stanowi
      idealny punkt wypadowy na wycieczki po wyspie,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka