Dodaj do ulubionych

H10 Costa Adeje Palace - Teneryfa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:40
Bardzo proszę o opnie dot. hotelu H10 Costa Adeje Palace na Teneryfie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alina Re: H10 Costa Adeje Palace - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:08
      My byliśmy w H10 Gran Tinerfe - obsługa kapitalna, komunikatywni w języku
      angielskim pracownicy recepcji, jedzenie świetne, weseli kelnerzy. Codzień
      świeże ręczniki, sprzątanie i ścielenie łóżek. Generalnie każdy z 4-
      gwiazdkowych hoteli H10 prezentuje dość wysoki standard świadczonych usług,
      dodatkową zaletą Costa Adeje Palace i Gran Tinerfe jest ich świetna
      • Gość: Ewa Re: H10 Costa Adeje Palace - Teneryfa IP: 193.24.24.* 29.09.06, 09:58
        Witam wszystkich, jade 10 października do H10 Costa Adeje Palce, może ktoś był
        i może coś więcej napisac o tym hotelu.
        pozdrawiam.
        • Gość: buba Re: H10 Costa Adeje Palace - Teneryfa IP: *.eranet.pl 29.09.06, 22:11
          hotel najlepszy w swojej klasie 4 gwiazdki ,napisz co Cie interesuje mieszkalam
          tam naprawde dlugo i nie raz ,jest przestronny hol ,jedzenie dobre wybór ok
          szampan i kawior na sniadanko dostepny ,pokoje polecam z widokiem na
          ogrod ,jest jakuzzi kryty basen ,mily Pan gra co wieczor na fortepianie ,ladny
          ogrod ,pokoje bardzo mile ,troszke male tzn ,standartowe bez konciku
          wypoczynkowego z sofa (tego brak) -minusy : to dalekie polozenie od centrum i
          sklepow ,wieczorem tylko taxi lub wlasny samochod jesli chcesz pojechac do
          miasta ,ale wypoczywa sie za to rewelacyjnie
          • Gość: ewa Re: H10 Costa Adeje Palace - Teneryfa IP: 193.24.24.* 03.10.06, 10:30
            mam jeszcze pytanie - czy w pobliżu są jakieś skelpy, takie drobne gdzie mozna
            kupić winko, pocztowki. a knajpki?
            trzy lata temu mieszkałam w Iberostar Grand hotel Anthelia, czy H10 Costa Adeje
            Palace jest od niego daleko - to mi przyblizy położenie:)
            dziekuję z góry za informacje.
            • Gość: buba Re: H10 Costa Adeje Palace - Teneryfa IP: *.eranet.pl 05.10.06, 11:35
              anthelia jest o wiele lepszym hotelem dostala 4 gw tylko dlatego zeby podatki
              mniejsze placic :) ,adeje palace jest polowe tanszy i polowe mniej mozna
              oczekiwac ,sklepow w okolicy nie ma jeden ale i tak trzeba dojsc
              kawalek ,adeje palace jest na samym koncu wlasciwie tuz przy playa de
              paraiso ,spokojna okolica tuz za nim konczy sie promenada przejscie schodkami i
              jest sie w miasteczku playa paraiso ,od adeje palace do antheli jest
              mniej/wiencej tyle drogi co z antheli do portu torviscas
              • Gość: Ewa Re: H10 Costa Adeje Palace - Teneryfa IP: 193.24.24.* 05.10.06, 11:43
                problem z Anthelią jest jednen - tam własciwie nie było co robić, bo w czasi,
                gdy ja byłam byli sami ludzie w srednim wieku, zero rozrywek i bardzo drogie
                drinki, wino itp. jedzeni super, baseny też, ale hotel ten jak dla mnie był za
                spokojny - na ogromnym basenie było np. jednego dnia może z 10 osób...
                poza tym był aż zbyt elegancki - jest za to super na podóż poslubną.
        • giobanna Re: H10 Costa Adeje Palace - Teneryfa 07.10.06, 19:20
          bylismy tam w lipcu i ogolnie jestem zadowolona. Jedzenie zasluguje na 5*,
          reszta na 4. Obsluga jest sympatyczna, pomijajac pana porzadkowego basenu,
          ktory zabieral bez slowa wyjasnienia parasole, a gdy ktos sie buntowal, to
          krzyczal cos po hiszpansku. W ciagu dnia maja animation team, aerobic, pokazy
          mody, gry w ping- ponga etc. Jest troche daleko do centrum, ale wieczorem, po
          wspanialej kolacji, da sie dojsc piechota do najblizszego sklepu po drobne
          zakupy. Poza tym jest to 4* hotel z pelnymi luksusami. No, i do piaszczystej
          plazy, w dodatku czarnopiaskowej, jest maly kawalek, reszta to kamienie. NO i
          ten zapach morza...Mozna odpoczac.
        • Gość: Blanik Re: H10 Costa Adeje Palace - Teneryfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 16:30
          A czy moglabym wiedziec z jakim biurem podrozy tam jedziesz? Jesli to nie
          tajemnica.
          • Gość: buba Re: H10 Costa Adeje Palace - Teneryfa IP: *.eranet.pl 10.10.06, 10:52
            do tego hotelu jezdze standartowo :)z biurem neckermann lub thomas cook
            • Gość: Ewa Re: H10 Costa Adeje Palace - Teneryfa IP: 193.24.24.* 18.10.06, 12:47
              wróciłam wczoraj. Hotel bardzo dobry, mocne 4*, jedzenie róznorodne i
              b.smaczne, pokoje czyściutkie, ładny ogród, baseny super - mnóstwo leżaków, bez
              problemu ze znalezieniem:) towarzystwo różnorodne - hiszpanie, niemcy i
              anglicy, paru polaków.
              lezy w sposkojnym miejscu, ale promenadą wszedzie blisko, spacerem pól godziny
              i juz się jest w centrum miejscowoaći.
              polecam wszystkim i dziekuję za wczesniejsze opisy.
              Ewa
    • beata9716 Re: H10 Costa Adeje Palace - Teneryfa 21.11.06, 11:19
      9-16.11 spędziłam na Teneryfie w hotelu H10 Costa Adeje Palace. Z łazienki
      naszego pokoju jakaś pokojówka ukradła mi drogie perfumy!!! Wypakowałam je po
      przyjezdzie na zlew, a następnego dnia już ich nie było... Przestrzegam!!
      Żałuję, że nie schowałam ich w pokojowym sejfie - wynajęcie sejfu w pokoju
      kosztuje kilkanaście euro. Kradzieży nie zgłosiłam, bo nie miałam żadnych
      dowodów i by mnie po prostu wyśmiano. Faktem jednak jest to, że w hotelu
      zatrudnione zostały złodziejki. Warto pakować takie rzeczy do sejfu! Cóż,
      całe życie się uczymy na błędach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka