Gość: waldi IP: *.eranet.pl 27.08.06, 13:39 co warto przywieżć z gran canari ? słyszałem że to strefa wolnocłowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropikey Re: gran canaria zakupy 27.08.06, 17:42 na każdej z wysp, w tym na GC, jest mnóstwo prowadzonych przez Hindusów sklepów z elektroniką. Jeśli dobrze wiesz, jaki model cię interesuje i znasz jego cenę w Polsce, warto o tym pomyśleć. Sam kupiłem tam obiektyw do aparatu i cena była rzeczywiście bardzo atrakcyjna. Pamiętaj, żeby się targować. Oprócz tego, mozna kupić w dobrej cenie perfumy, choć obawiam się, że wiele z nich to podróbki. Powodzenia w zakupach, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: gran canaria zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:16 a jaka cena alkoholi ? oczewiscie markowych Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: gran canaria zakupy 31.08.06, 22:02 Gość portalu: waldi napisał(a): > a jaka cena alkoholi ? oczewiscie markowych oj, tu mnie masz... Tego asortymentu akurat nie weryfokowaliśmy ;-) Bartek Odpowiedz Link Zgłoś