Dodaj do ulubionych

Pytanie o Teneryfę..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 17:59
Wiam wszystkich
Wiem,ze duzo przewinelo sie tutaj watkow na ten temat,ale po prostu nie jestem w stanie ich wszystkich przesledzic.
Czy to jest realne by wykupic wycieczke na teneryfe na 7-10 dni i zmiescic sie w 2 tys zlotych (bez posilkow, ale wlaczjac wszystkie oplaty lotniskowe itp) Chcialabym kupic taka wycieczke wraz z 3 moich przyjaciol- wylot w okolicach 20-23 wrzesnia... niestety nie mamy pojecia co wybrac, jaki holtel, jakie miejsce, jakie biuro podrozy.. Nie wiem czy uda nam sie taka wycieczka kompletnie w ciemno. Przegladalm troche oferty internetowe, ale one wszystkie sa dosc drogie a poza tym zawsze podane bez oplat lotniskowych,ze w grunice rzeczy sama nie wiem ile to wszystko kosztuje... co moglibyscie mi poradzic. zaznaczam,ze musimy sie zdecydowac dosc predko a chccialibysmy przezyc naprawde udane wakacje
z gory dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: buba Re: Pytanie o Teneryfę.. IP: *.eranet.pl 13.09.06, 12:35
      zapytaj o oferte last z neckermana na 7-10 dni przed wylotem maja oferty
      last ,najtaniej wyniesie jak zapytasz w biurze nackerman bezposrednim oni
      wyszukaja w systemie cos na pewno ,taniej i duzo ofert bedzie napewno jesli
      zdecydujesz sie wyleciec z berlina ,mysle ze neckerman bedzie mial najlepsza z
      mozliwych i najtansza oferte ,eccoholiday maja oferty najtansze do vina de mar
      to appartamenty ale pewnie z lat 50-60 ,lepsza jest santa maria ,najlepiej
      szukaj w playa de las americas ,ladne jest tez puerto de la cruz ,powodzenia
      pozdrawiam
    • dunia77 Re: Pytanie o Teneryfę.. 14.09.06, 12:03
      Jesli mieszkasz blisko granicy to proponuje wylot z Niemiec, jest zwykle taniej
      niz z Polski. Czasem trzeba troche polowac, ale zdarzaja sie wyjazdy do hoteli
      3* na 7 dni za ca. 300-350 euro.
      Teraz jest wyjatkowo malo tanich ofert, ale np. ltur ma w ofercie hotel Tamaimo
      Tropical z HB na 9 dni z Berlina za ca. 450 euro (juz ze wszystkimi oplatami).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka