Dodaj do ulubionych

Teneryfa hotel Tropical Playa

IP: *.crowley.pl 08.11.06, 21:29
Hej,
28 listopada planujemy wyjazd z 2 letnim maluchem na Teneryfe do Hotelu
Tropical Playa
czy ktos byl w tym hotelu ?
jaka tam jest o tej porze pogoda ?
czy mozna kupic jedzonko dla dziecka ( słoiczki ) ?
a może jakies rady przed podróza z dzieckim ?
pozdr
Danka

Obserwuj wątek
    • Gość: hanka Re: Teneryfa hotel Tropical Playa IP: *.aster.pl 09.11.06, 19:21
      witam - ja rowniez wybieram sie z maluchem od tego samego hotelu ale w grudniu,
      czyli akurat jak wrocisz. No i mam ten sam problem co nalezy wziac. W innych
      watkach wyczytalam ze jedzonko mozna kupic ale jest troche drozej. Czajnik i
      naczynia podobno sa w pokojach w tym hotelu. Jak wrocisz to prosze daj znac jak
      bylo.
      • uszatkowa Re: Teneryfa hotel Tropical Playa 13.11.06, 14:18
        ja tez wybieram się w grudniu
    • Gość: Mika Re: Teneryfa hotel Tropical Playa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:19
      Witam
      byłam w tym hotelu w czerwcu tego roku, hotel czysty, zadbany dobre jedzenie,
      miła obsługa. W pokojach znajduje sie aneks kuchenny z wszystkimi potrzebnymi
      garnkami, naczyniami szklankami ect.. Polecam hotel jak najbardziej..pozdrawiam
      mika
    • Gość: legends Re: Teneryfa hotel Tropical Playa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:39
      witam.w tropical playa bylem z rodziną w tamtym roku-jest swietnie.kapalismy
      sie w oceanie.temp w dzien 25-30 celsjusza,w nocy 20-22(z balkonu widac bylo
      duzy termometr z daleka swiecący).TO CO TRZEBA TAM ZOBACZYC TO:LORO PARK,LOS
      GIGANTOS WULKAN DE TEIDE;JEDNĄ Z NAJLEPSZYCH ATRAKCJI JEST HOTEL BAHIA DEL DUUE
      W COSTA ADEJE-KILKANASCIE BAROW I RESTAURACJI MIEDZY KILKUNASTOMA BASENAMI W
      PIEKNYCH OGRODACH,BIALA PLAZA ROBI WRAZENIE.CZESTO DOJADALISMY W BURGER KINGU I
      NIE ZAPOMNIJCIE PRZY PLAZY W KAWIIARENCE WYPIC WSZYSTKIE RODZAJE SWIEZO
      WYCISKANYCH SOKOW Z NAJBARDZIEJ TROPIKALNYCH OWOCOW SWIATA.BYLISMY Z DZIECKIEM-
      WSZEDZIE SA GERBERY W SLOICZKACH TYLKO AKURAT TROSZKE DROGIE-OK3-5 EURO ZA MALY
      SLOICZEK.W POKOJU KUCHENKA,MIKROFALA,CZAJNIK,LODOWKA,NACZYNIA-PRZEMILA OBSLUGA-
      JEDZENIE JAK W HISZPANII-BYLEM TAM Z ECCOHOLIDAY-BYLEM Z NICH BARDZO
      ZADOWOLONY.W LAS AMERICAS TEZ JEST AUAPARK-LEPSZY POKAZ DELFINOW NIZ W
      LOROP....WYPOZYCZYLEM CLIO-34EURO-BENZYNA-GROSZE,PERFUMY-GROSZE-PRZYWIEZCIE MI
      HEAVEN-CHOPARDA,BO JUZ NIGDZIE NA SWIECIE TEGO NIE MA-JEZELI MACIE JESZCZE
      JAKIES PYTANIA:LEGENDS@POCZTA.ONET.PL
      • Gość: agnes Re: Teneryfa hotel Tropical Playa IP: *.brm.gov.pl 16.11.06, 13:17
        mam kilka pytań,
        - w jakim miesiącu byłeś
        - gdzie mozna wypożyczyć samochód i jak wyglądają drogi, tzn czy dużo jeździ
        samochodów
        - ile kosztują bilety wstępu do różnych parków i do parku wodnego
        - jak duże jest miasteczko, na piechotę można obejść
        • Gość: Jarek Re: Teneryfa hotel Tropical Playa IP: *.tp.unicity.pl 03.12.06, 20:52
          Czy do plaży jest rzeczywiście 400 metrów - jak podają biura? Jak ta odległość
          wygląda w rzeczywistości? Czy jest to plaża z czarnym piaskiem powulkanicznym
          czy wymieszana z saharyjskim?
          • Gość: HANKA Re: Teneryfa hotel Tropical Playa IP: *.aster.pl 11.12.06, 22:55
            Jutro wylot... juz sie nie mozemy doczekac!
            • Gość: berta Re: Teneryfa hotel Tropical Playa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 09:39
              Wlasnie wrocilismy. Teneryfą jestesmy zachwyceni, hotelem niestety mniej:
              znajduje się on przy ruchliwym rondzie, po drugiej stronie ulicy jest wylot
              dużego kanału ściekowego, którym co prawda nic nie płynie ale za to czuć
              wyziewy szamba oraz w którym mieszkają bezdomni. Okolica niezbyt ciekawa. Do
              plaży jakieś 10 min. wolnym spacerkiem wzdłuż tegoż kanałku-ścieku. Pokoje
              trzeba przyznać dość duże ale niezbyt dokładnie sprzątane, przez cały pobyt nie
              wymieniono by nam ręczników (musieliśmy się upomnieć na recepcji) - mam tylko
              nadzieję, że zostały wymienione przed naszym przyjazdem. Woda w basenie, który
              jest wychwalany jako podgrzewany w sezonie zimowym, była zimniejsza niż w
              oceanie.
              Generalnie polecam Teneryfę jako miejsce wypoczynku ale z daleka od hotelu
              Tropical Playa, którym niektórzy się tak zachwycają na tym forum.
              • Gość: ANNA Re: Teneryfa hotel Tropical Playa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 23:31
                BYŁAM TAM KILKA LAT TEMU- I BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA. WODA W BASENIE CIEPŁA DO
                PLAZY NIEDALEKO ALE I TAK CZESTO JEZDZILISMY NA ROZNE PLAZE, POKOJE OK-NAWET
                POSCIELE NAM CO KILKA DNI WYMIENIALI, PIASEK CZRNY-WULKANICZNY--NIE BRUDZI. POLECAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka