Gość: ewa IP: *.orange.pl 15.01.07, 00:05 Jeśli ktoś byl w tej miejscowości czekam na informacje (plaża, komunikacja, co zobaczyć) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bah77 Re: Bahia Feliz... 15.01.07, 10:38 Ewo! Plaża w Bahia Feliz: www.mallorcafact.com/canarias/bahia_feliz/bahia_feliz_pan2.htm www.windclub.ru/tour/grancanaria/grancanaria.htm Wydmy są w Maspalomas: www.spain-grancanaria.com/uk/beaches/maspalomas.html A żółte plaże są np. w: # Puerto de Mogan: tiny.pl/wd5d # Las Palmas de Gran Canaria (Plaża Canteras): www.spain-grancanaria.com/uk/beaches/beaches.html # Plaża Amadores: www.pautz.net/pautzmark/travel/grancanaria0012/beachboobs.html www.canaryinfo.com/mapcanaryislands/grancanaria/playadeamadores1.htm bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Bahia Feliz IP: *.orange.pl 15.01.07, 17:06 Bardzo dziękuję za ten obszerny material. Jeszcze brakuje mi slów, że na pewno będzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Bahia Feliz... 15.01.07, 20:20 > Bardzo dziękuję za ten obszerny material. Jeszcze brakuje mi slów, że na pewno > będzie fajnie... Ewo, mam nadzieję, że Ci się moje info przyda i wybierzesz któreś z kilku podanych przeze mnie, zdecydowanie ładniejszych miejsc na GC niż brzydkie (w/g mnie) BF. I wtedy będzie fajnie, szczególnie gdy wypożyczysz auto i pozwiedzasz północno- zachodnią i środkową, malowniczą część wyspy. bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulabi6 Re: Bahia Feliz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 20:25 czy masz jakieś doświadczenia z wypożyczalniami samochodów jeśli tak to proszę o informacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Bahia Feliz... 16.01.07, 07:51 Jakieś mam: Pierwszego dnia poszedłem na spacer do centrum San Agustin, minąłem ze 2 wypożyczalnie, przed trzecią stał Punto-cabrio. Ponieważ była to połowa stycznia, model niezbyt nowy, brałem go na 2 tygodnie, a wypożyczalna mało renomowana, utargowałem cenę poniżej 20,- €/d... bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulabi6 Re: Bahia Feliz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:48 witam kiedy wybierasz się tam i do którego hotelu ja jadę w sierpniu do orquidei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Bahia Feliz IP: *.orange.pl 16.01.07, 23:14 Ja również jadę do tego hotelu, ale już na początku lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulabi6 Re: Bahia Feliz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 17:07 proszę napisz trochę po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś