Gość: lukilukk IP: *.eranet.pl 28.01.07, 00:40 Bardzo proszę o wyczerpujące opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Munio Re: Regency Club Hotel - KTOŚ BYŁ? IP: *.aster.pl 28.01.07, 14:03 Byłem.Warunki Super.Troche kłopotliwe dojście bo pod górę;daleko do wody. Spytaj konkretnie o jakie informacje ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukilukk Re: Regency Club Hotel - KTOŚ BYŁ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 20:17 mamy ofertę bez wyżywienia, czy warto kupować na miejscu w hotelu czy żywić się w knajpkach? Jedziemy z trójką dzieci. Czy w hotelu animacje są na tyle interesujące że dzieciaki 3,6 lat nie będą się nudziły? Jak standard hotelu ma się do naszych hotelowych gwiazdek? Czy na miejscu jest internet i jak się sprawuje. Mówiono nam ogólnie że jest ale w Egipcie też był tylko że nie dało się tego korzystać bezstresowo. Chciałem zabrać komputer, czy będzie można go gdzieś schować (sejf, recepcja)? Nie wiem co jeszcze. Na co zwracać uwagę? Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lukilukk Re: Regency Club Hotel - KTOŚ BYŁ? 05.04.07, 14:15 No i byliśmy. Muszę napisać niestety byliśmy. Przestrzegam przed wyjazdem do hoteli z grupy Regency Resort. To nie są hotele. Wrobili nas w tą ofertę właściciele biura travel-market.pl Więcej napiszę niebawem. Aby nie być gołosłownym dołączymy też zdjęcia. Tak czy inaczej przestrzegam przed wyjazdem organizowanym przez tą firmę jak i pobytem w tych "hotelach". Po przybyciu na miejsce zostaliśmy pozostawieni sami sobie. Pomimo kilku telefonów wykonanych do travel-market.pl z interwencją dostaliśmy jednego zdawkowego... sms-a. Zwyczajnie skandal. Szczegóły niebawem bo sprawa jest ciekawa i zasługuje na większy rozgłos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: Regency Club Hotel - KTOŚ BYŁ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 11:56 a gdzie jest ten hotel? w Egipicie? Odpowiedz Link Zgłoś
lukilukk Re: Regency Club Hotel - KTOŚ BYŁ? 17.06.07, 10:23 To jeden z wielu hoteli z sieci Regency na całym świecie. My byliśmy na Teneryfie. Naprawdę odradzam, chyba, że ktoś chce sobie zepsuć wakacje i koniecznie ma ochotę przekonać się na własnej skórze jak to jest gdy myśliż że już wszystko kupiłes a na miejscu okazuje się że jeszcze coś od ciebie chcą. To hotelowy amway. Więcej zgodnie z obietnicą napiszę niebawem, może jeszcze dziś (cierpię na chroniczny brak czasu). Jeśli uda mi się coś naskrobać to opatrzę opis zdjęciami z naszego pobytu bo te dopiero przemawiają do wyobraźni. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Regency Club Hotel - KTOŚ BYŁ? 18.06.07, 08:19 lukilukk napisał: >To hotelowy amway. ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
lukilukk Re: Regency Club Hotel - KTOŚ BYŁ? 18.06.07, 14:58 "amway" bo: - jeden (przecież bardzo cenny dzień pobytu) musisz poświęcić na... prezentacje. Nas nikt o tym nie uprzedzał. W innym wypadku stracisz kaucję którą wpłacasz po przyjeździe do hotelu. Nie wiem dlaczego konieczność uiszczenia takiej kaucji nie wzbudziła mojego zaniepokojenia. Może dlatego że właśnie do tej chwili wszystko było w najlepszym porządku. Zostaliśmy odebrani z lotniska!! Tak, tak bo spowrotem to już sobie taksówką na własny koszt jechaliśmy na lotnisko. Okazało się też że miejscem pobytu nie będzie inny hotel gdzie wysłano nas taksówką na koszt hotelu ale bez opieki rezydenta. Ot dali nam numery pokojów no więc nie myślałem że możemy nie trafić. Ale tak pięknie nie było bo hotel w postaci bungalowów obfitował w niesłychaną ilość schodów. Zatem o północy przez blisko godzinę szukaliśmy dzrzwi. My znaczy, ja żona nasi znajomi i piątka małych dzieci. To był początek naszego koszmaru w tym "hotelu". Telefon naszego "opiekuna" milczał. - ... "amway" bo będziesz przyjęty po królewsku jeśli coś u nich... kupisz. I jeśli myślisz że są to małe pieniądze to Cię wyprowadzę z równowagi. Ale w momecie kiedy Twój opiekun zauważy, że nie jesteś jego potencjalnym klientem który gotowy jest wydać kilka tysięcy ... euro będzie mial Cię w nosie. To nie jest bowiem rezydent lecz sprzedawca. Chcesz się przekonać sam? Proszę bardzo. Wszystkim innym zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
pkur3 Re: Regency Club Hotel - KTOŚ BYŁ? 18.06.07, 16:22 Witam! Czy ten wyjazd był z firmy typu timeshare? co to za prezentacja? ta kaucja jest obowiązkowa? jezeli mi zależy jedynie na noclegu to równiez nie warto tam rezerwować? Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Regency Club Hotel - KTOŚ BYŁ? 20.06.07, 08:29 lukilukk napisał: > "amway" bo: > - jeden (przecież bardzo cenny dzień pobytu) musisz poświęcić na... > prezentacje. Taaa, "pezentacje" w AMWAY są przymusowe, naturalnie ;) > - ... "amway" bo będziesz przyjęty po królewsku jeśli coś u nich... kupisz. U mnie nikt nic nie musi kupować, żebym był w stosunku do nich miły. Skończ z tymi analogiami, bo bzdury wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zabciar Re: Regency Club Hotel - KTOŚ BYŁ? 01.05.07, 22:10 Mogę prosić o dokładne informacje na temat tego hotelu. No i zdjęcia też na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw39 Re: Regency Club Hotel - KTOŚ BYŁ? IP: *.torun.mm.pl 04.05.07, 12:34 Byłam, mam zdjęcia, z tyułu poniesionych kosztów można rzec, ze tez byłam wmanewrowana prze LIFESTYLE CLUB. Tez bez wyżywienia. Apartamenty dobrze wyposażone w kuchni, choć z pleśnia na ścianie w pokoju... tapczanik na jedna osobę...( apartamenty dla dwóch z dostawką...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariola31 Re: Regency Club Hotel - KTOŚ BYŁ? 20.06.07, 11:18 No to chyba byliśmy w dwóch różych hotelach forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39880&w=63740429&a=64000794 Tu wszystko opisałam, co do prezentacji, to owszem była ale nam mówiono o tym przed podpisaniem umowy na wczasy. Poza tym nic nie wymuszali, obsługa była świetna i cały czas mieliśmy polskiego rezydenta. Co do analogi Timeshare z Amway to widzę tylko same plusy, po prostu kto chce ten ma i wszystko mozna załatwić, nawet przejazd taksówką na lotnisko na koszt hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś