Gość: bietka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 20:16 Czy ktoś z Was był w hotelu Valentin Marieta na GC.Proszę o informację czy jest to niezły hotel czy jest w nim czysto.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: GC hotel Valentin Marieta IP: *.Red-88-5-177.staticIP.rima-tde.net 01.05.07, 21:17 Niezbyt duzy. Czysty. Proscie o pokoje od 2-go pietra w gore. Nie ma luksusow ale przyjemny.Z jakim biurem jedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bietka Re: GC hotel Valentin Marieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:36 Z tui. Nie oczekuję luksusów tylko żeby nie było robaków,tego nie znoszę.W hotelu tak naprawdę spędzamy tylko noce które są również ważne i dlatego te robale są dla mnie ważne, bo mogą wszystko zniszczyć,nie znoszę chyba mam fobię na ich punkcie. teren nie musi być duży dlatego,że my dużo chodzimy i jeżdzimy i nie korzystamy z basenów, to mam w wa-wie, oczywiście w innej formie.Dla nas najważniejsze jest korzystać z tego co daje dany region,czyli widoki, woda,spacery, zabytki,a dla mnie byle nie było gości czyli robaków.Serdecznie pozdrawiam i proszę o rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: GC hotel Valentin Marieta IP: *.Red-83-59-49.dynamicIP.rima-tde.net 02.05.07, 21:40 Jak jedziecie z TUI to pewnie Pania rezydentka bedzie Bozena. Prosze ja pozdrowic od Magdy i Marka z grupy styczniowej. Mielismy duzo problemow zdrowotnych i zajela sie nami jak rodzina. Jezdzimy duzo i pierwszy raz spotkalismy sie z takim zaangazowaniem rezydenta i z taka sympatia. Zycze dobrego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bietka Re: GC hotel Valentin Marieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 20:58 Jeśli spotkamy się z P.Bożenką to przekażę pozdrowienia.Też zaczeliśmy jeżdić z mężem i jeśli chodzi o rezydentów to w ubiegłym roku na Rodos z Orbisu mieliśmy fantastyczną P. Anię nie pamiętam nazwiska bo były 2 P. Anie, ale nasza po prostu była extra.Jeśli masz jeszcze jakieś informacje potrzebne przy pobycie ,bardzo proszę o rady.Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: GC hotel Valentin Marieta IP: *.Red-83-59-49.dynamicIP.rima-tde.net 02.05.07, 15:50 Jezeli nie chcecie robali to od razu przy rejestracji poproscie o pokoj z widokiem na ocean i od 2.go pietra wzwyz. Sa pokoje od strony ulicy nad dachami do restauracji ktore sa pod nimi. I niestety ale w nocy sa robale na tych dachach. Jezeli mozecie to poproscie w biurze o rezerwcje z widokiem na ocean, doplata nie jest duza a przynajmniej nie bedziecie mieli rozczarowan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bietka Re: GC hotel Valentin Marieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:51 Serdecznie dziękuję za rady,skorzystam z nich.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bietka Re: GC hotel Valentin Marieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:31 Wróciliśmy z tego hotelu.Jestem bardzo zadowolona.Mieliśmy pokój na trzecim piętrze z widokiem na ocean.Hotel czysty, niepożądanych gości ani śladu, dobre jedzenie.Wyspa wspaniała, wypożyczyliśmy auto na 3 dni,tak że dużo zobaczyliśmy. Drogi dają dużo emocji ale widoki są przepiękne. Gran Canaria jest tak różnorodna że każdy znajdzie coś dla siebie,a wystarczy wyjechać kilka kilometrów z kurortu iwszystko jest inne i wspaniałe.Do Magdy: naszą rezydentką była P. Bożenka, pozdrowiłam ją od Ciebie,pamiętała Was i również przekazuje Wam pozdrowienia.Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś