Dodaj do ulubionych

Teneryfa- sprawdzone biuro podróży

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:55
Witam wszystkich,
Na przełomie czerwca i lipca wybieramy się w podróż poslubną. Wybraliśmy
Teneryfę. Poepowiedcie proszę z jakiego biura podróży warto jechać, który
hotel jest godny polecenia. Generalnie nie intereuje nas wysoki standard bo
nastawiamy się na zwiedzanie, a nie siedzenie w pokoju hotelowym, jednakże
zależy nam na tym aby mieć z pokoju widok na morze oraz na klimatyzacji.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • neonatka Re: Teneryfa- sprawdzone biuro podróży 16.05.07, 14:32
      Neckermann, Tui, Scan Holiday - trochę drożej ale bezpieczniej :)
      My lecimy z Neckermannem.
      • kris4444 Re: Teneryfa- sprawdzone biuro podróży 18.05.07, 00:19
        pisz GG: 8550653 polecam ofertki touroperatorow niemieckich
        • Gość: Ala Re: Teneryfa- sprawdzone biuro podróży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:18
          A ja na przełomie czerwca i lipca będę na Gran Canarii. Lećcie z TUI - polecam.
          Zwłaszcza, że jest to Twoja podróż poślubna, to lepiej byłoby, żeby odbyła się
          bez niemiłych niespodzianek.
          • Gość: Max Re: Teneryfa- sprawdzone biuro podróży IP: *.Red-88-5-180.staticIP.rima-tde.net 20.05.07, 23:25
            Kto mi moze wyjasnic dlaczego wiekszosc ludzi wybiera Teneryfe? Bylem 2 razy na
            Teneryfie. Od 3 lat jezdzimy na Gran Canaria i jestesmy nia zachwyceni. Pogoda
            pewniejsza. Slonce zapewnione. Wyspa bardzie urozmaicona. Przepiekna zielen. W
            ktora strone wyspy by sie nie pojechalo, zupelnie inny krajobraz. Hotele dobre,
            niedaleko od plaz. No i duzo ladniejsze plaze. Polecam odwiedzic ta wyspe i
            napewno wam sie spodoba.
      • Gość: Ella Re: Teneryfa- sprawdzone biuro podróży IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.05.07, 22:58
        jezdzialam z Tui, Scan Holiday przez wiele lat, ale w tym roku sie nacielam (z grupa innych Polakow). Byla to nowosc w katalogu, niesprawdzona zreszta, nie zgadzala sie oferta z tym co bylo w katalogu, rezydentka na Gran Canarii byla jedyna osoba z ktora moglismy sie kontaktowac, obiecywala ze sie z nami skontktuje, ale nas zwyczajnie "olewano". Nie bylo mowy o zmianie hotelu. A w Warszawie upierano sie, ze widziano ten hotel 2 tygodnie przed naszym przyjazdem i nawet sa tam 2 baseny. Widocznie zakopano, a karaluchy w pokojach nie sa zadna przeszkoda w spokojnym wypoczynku. Tui czuje sie juz jak monopolista i uwaza, ze na wszystko sobie moze pozwolic.
    • mitort Re: Teneryfa- sprawdzone biuro podróży 21.05.07, 19:30
      Dobre i stosunkowo niedrogie oferty na Wyspy Kanaryjskie ma Ecco Holiday.Byłam z
      nimi 2 razy na Wyspach i otrzymywałam to za co zapłaciłam, nie było żadnych
      problemów.
    • Gość: arosik Re: Teneryfa- sprawdzone biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:03
      polecam Ekoholiday, taniej niż w scan lub Tui co najmniej o kilka setek -
      będziecie mnieć na zwiedzanie wyspy a naprawdę bez najmniejszych problemów.
      Tani i wart polecenia hotel to Tropical Playa, jak za te pieniądze to naprawdę
      dobry standard, z ładnymi dużymi pokojamiz aneksem kuchennym i dużym wygodnym
      łożem małżeńskim:) im wyższe piętro tym lepszy widok na ocean. Poza tym jest to
      popularny wśród Polaów hotel ( z mojego lotu zakwaterowało się tam 40 osób )a
      jak tłumaczono mi w biurze podróży im bardziej znany i wypróbowany hotel tym
      mniejsze ryzyko wpadki z ich strony ( najczęściej zmieniane są hotele nowo
      wprowadzone do oferty).
    • Gość: kaczjoan Re: Teneryfa- sprawdzone biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 22:24
      polecam scana i tui - to jedna firma i wg mnie sprawdzona tyle że scan jest
      tańszy, pozdrawiam i życzę udanej wyprawy:)
      kaczjoan
      • belika Re: Teneryfa- sprawdzone biuro podróży 14.06.07, 12:19
        Byliśmy i ze Scanem i z Ecco - bez różnicy, oba mnie nie zawiodły, zresztą nie
        po raz pierwszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka