Gość: Ania IP: *.ruc.lama.net.pl 16.05.07, 21:53 Wybieram sie na podroz poslubna na Lanzarote, myslelismy o hotelu Barcelo La Galea czy ktos moze byl i mogl by ocenic jaki to hotel i czy warto sie w nim zatrzymac? pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: hotel Barcelo La Galea ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:26 hejka ponawiam pytanie o hotel la galea moze ktos jednak cos na jego temat wie- wszelkie informacje beda dla mnei bardzo cenne pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: hotel Barcelo La Galea ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:21 Zajrzyj na stronę www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g187477-d287948- r7225709-Barcelo_La_Galea-Lanzarote_Canary_Islands.html. Mam nadzieję, że się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: hotel Barcelo La Galea ??? 28.05.07, 17:36 wróciłem wczoraj rano i to z Los Zocos, ale widziałem Barcelo La Galea - nad samym oceanem w centrum Costa Teguise, z zewnątrz wgląd OK, ale nie moge nic dodac. Wiem, że sa studia z aneksem kuchennym i nie ma suszarek :) - to słyszałem od jednej Pani :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul27 Re: hotel Barcelo La Galea ??? IP: *.bulldogdsl.com 29.06.07, 14:51 i co tu wybrać? Los Zocos czy Barcelo La Galea? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: hotel Barcelo La Galea ??? IP: 193.108.194.* 05.06.07, 12:49 witam, w niedzielę wróciłam z Lanzarote - byłam z rodzinką w hotelu Barcelo La Galea; wrażenia bardzo pozytywne; hotel jak na 3 gwiazdki bardzo przyzwoity; pokoje skromne ale czyste, codziennie sprzątane; położony przy oceanie - odległość od plaży ok. 100 m; bardzo dobre i różnorodne jedzonko (opcja all inclusive), duży wybór trunków; obsługa miła, pomocna i nie narzucająca się; w ciągu dnia i wieczorem animacje dla dzieci (w jęz. angielskim); osobiście polecam:-) pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość7 Re: hotel Barcelo La Galea ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:59 Cieszy mnie ta pozytywna opinia, podobne znalazłam na forach angielskich. Ja wybieram się do tego hotelu 9.06, jedyne co mnie martwi to pogoda. Ciekawa jestem jak było teraz w maju? Pozdr. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: hotel Barcelo La Galea ??? IP: 193.108.194.* 05.06.07, 15:36 byliśmy w terminie 26.05-03.06; 27-28.05 było w granicach 24 stopni + dość intensywny wiatr, ale nie przeszkadzało to w pluskaniu się w oceanie (szczególnie dzieciom), którego woda nie była zimniejsza od tej w basenie przy hotelu; 29-30.05 nastąpiło załamanie pogody - było ok. 18 stopni (w Polsce dla porównania 30); te dwa dni spędziliśmy na zwiedzaniu więc przy tej temperaturze było to bardzo przyjemne; od 28 maja temperatura wynosiła ok. 26-28 stopni, nie było żadnej chmurki na niebie, a przy tym przyjemny wiatr dzięki któremu nie odczuwało się gorąca (jest to troche zdradliwe ponieważ przy takim wietrze bardzo szybko "łapie" słoneczko więc polecam częste smarowanie całego ciała kremami z filtrem); klimat bardzo sprzyja wypoczynkowi i pełnemu relaksowi; wróciliśmy z piękną brązową opalenizną i wspaniałymi wrażeniami; życzę miłego urlopu:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul27 Re: hotel Barcelo La Galea ??? IP: *.bulldogdsl.com 29.06.07, 14:50 ale jak hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul 27 Re: hotel Barcelo La Galea ??? IP: *.bulldogdsl.com 29.06.07, 14:54 Prosze doradzcie co wybrać Los Zocos czy Barcelo La Galea? Chcialbym pojechac w polowie wrzesnia -moze wiecie jaka pogoda wtedy tam panuje? jak woda w oceanie? jak wiatry? Bardzo dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: hotel Barcelo La Galea ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 15:08 byłam w los zocos rewelacja teraz też bym wybrała ten hotel napisałam o nim w innych wątkach na forum wakacje z pogodą jest tam tak że temperatura ok 25 stopni często na przemian chmury i słońce ale opala bardzo trzeba mieć coś z długim rękawem szczególnie wieczorem bo zawsze wieje wiatr ale taki klimat jest na wyspach i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: hotel Barcelo La Galea ??? IP: *.ruc.lama.net.pl 03.07.07, 23:21 Tez wybieramy sie w polowie wrzesnia i chyba zdecydujemy sie na La Galea ale jeszcze zobaczymy - znalazlam duzo pozytywnych opinii szczegolnie dotyczacych atrakcji dla dzieci .. ale my bez dzieci wiec te atrakcje szczegolnie nas nie interesuja .... poza hotelem jestresmy zainteresowani zwiedzaniem wiec jesli ktos moze cos dodac po osobistych doswiadczeniach bedzie milo :-) bo co bylo w necie poczytalam ale wciaz mi malo :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś