Dodaj do ulubionych

BPH- certyfikaty

20.03.06, 17:51
Czy ktos z Was ma do oddania certyfikat z BPHu? Blagam bardzo mi na nim
zalezy. Jesli ktos bral kredyt w zeszlym roku w BPH otrzymywal (ponoc) kilka
certyfikatow ktore obnizalo jego marze o polowe. Tak samo dzialaja te
certyfikaty jesli sie je komus podaruje (to chyba na zachete zeby namawiac
znajomkow na kredyty w bph), rowniez marza banku bedzie mniejsza o polowe.
Please, dajcie znac. Sprawa bardzo pilna.

Agata
Obserwuj wątek
    • zbooycerz Re: BPH- certyfikaty 20.03.06, 17:54
      czy taki certyfikat obnizylby obecna marze 0.95% jeszcze o polowe?
      nie chodzilo przypadkiem o prowizje?

mozna laczyc promocje?

i do kiedy byly wazne te certyfikaty?
      • tysiak51 Re: BPH- certyfikaty 20.03.06, 18:10
        sorki sorki, chodzi oczywiscie o prowizje, rozmawialam z agentka z bphu w
        zeszlym tygodniu. I wciaz mozna je stosowac, nie wiem do kiedy.
        • marcinsw Re: BPH- certyfikaty 20.03.06, 18:30
          Witam,
          Mam od nich taki certyfikat, jeżeli dalej jesteś zainteresowana proszę o kontakt
          marcinsw@o2.pl
          pozdr
          • nandii Re: BPH- certyfikaty 20.03.06, 18:53
            Dzień dobry. W sumie jesli ktoś ma taki certyfikat na zbyciu to ja też chetnie
            przyjmę, chociaz kredyt będę brała dopiero za miesiąc, zawsze to jakies "parę"
            złotych w kieszeni.
            • anjaa5 Re: BPH- certyfikaty 21.03.06, 11:34
              Mam jeszcze kilka takich certyfikatów. Prosze o kontakt anjaa5@gazeta.pl
              • agnieszka_kry Re: BPH- certyfikaty 21.03.06, 11:50
                ja poproszę. odpisałam na e-maila.
    • magdalenax Re: BPH- certyfikaty 21.03.06, 21:41

Ja równiez mam jezeli ktos potrzebuje.

Pozdrawiam,
      Magda
      • agass78 Re: BPH- certyfikaty 22.03.06, 19:42
        To ja z mila checia sie zglosze,napisalam na maila, dajcie znac czy jeszcze
        aktualne
        • nkabi Re: BPH- certyfikaty 23.03.06, 14:14
          Chetnie przejme takze taki certyfikat, czy jeszcze jest to aktualne. Pisze na
          maile.
          dziekuje
          • agass78 Re: BPH- certyfikaty 23.03.06, 17:19
            Ha, zaciagnelam wlasnie informacji u doradcy i tak, owszem mozna dac taki
            certyfikat, ale wtedy marza banku ktora teraz wynosi 0,95% jest powiekszana o
            1,5 procent (jak sie nie myle, za godzine bede miala dokladna informacje),a tym
            samym prowizja spada do 1% (teraz 2%)
            Kuszaca propozycja, ale na wiecej lat chyba nie oplaca sie powiekszac prowizji
            Czy Ktos ma inna informacje,moze moj doradca zciemniasmile)??
            Pozdrawiam
            Aga
            • tysiak51 Re: BPH- certyfikaty 24.03.06, 10:57
              albo twoj doradca sciemna albo Tobie sie cos pomylilo. Daj znac jesli bedziesz
              mogla to potwierdzic. Poza tym prowizje placisz jednorazowo wiec nie bardzo
              wiem o co chodzi:'na wiecej lat chyba nie oplaca sie powiekszac prowizji' ????

agata
              • agass78 Re: BPH- certyfikaty 24.03.06, 19:03
                Juz odpowiadam,pomylilam sie z ta prowizja.
                Sprawa wyglada tak, po przeczytaniu tutaj tej informacji dostalam euforii,no bo
                obnizka 2% prowizji jaka w tej chwili ma bank BPH o polowe to super sprawa.
                Zadzwonilam do swojego doradcy chcac uzyskac potwierdzenie no i tak, owszem
                mozna skorzystac z tych certyfikatow i wtedy:
                1. prowizja bankowa (tzn to co bank pobiera jednorazowo za udzielenie kredytu)
                zmniejsza sie o polowe (obecnie jest 2% czyli wyniesie 1%)
                2. ale w tym momencie marza bankowa z obecnej 0,95% wzrasta o iles % i nie ma
                juz stalej w postaci 0,95% tylko podwyzszona o te % (jak sie nie myle bylo to
                ponad 1%, cos okolo 1,5%) + LIBOR i taka zostanie wpisana w umowe

Moja doradczyni, a nie ukrywam kobita zna sie na tych kredytach, na kazde
                pytanie odpowiada bez zajakniecia itp. powiedziala mi jedno, ze patrzac w
                przyszlosc, chyba lepiej mniec niska marze stala przez dziescia lat niz
                zaoszczedzic jedorazowo 1% - oczywiscie wybor jest moj, ale chyba ma racje,
                teraz zaoszczedze troche kasy, ale w skali tak dlugiego czasu wiecej jest
                strace bo bede miala wyzsze oprocentowanie.

Na chwile obecna mam takie informacje, jezeli jest tu Ktos kto sprawdzil i
                dziala to inaczej to z mila checia przeczytam, we wtorek skladam wniosek w BPH,
                stad dobrze wiedziec i ewentulanie klocic sie o swoje.
                Pozdrawiam

Moja doradczyni powiedziala tak, ze
                • tysiak51 Re: BPH- certyfikaty 27.03.06, 11:37
                  Nie, nie prawda ze tobie sie podwyzsza marza!!! Tobie obniza sie prowizja o
                  polowe a marza redukuje sie osobie ktora dala Ci wniosek. Wkreca cie ta
                  doradczyni albo ty cos krecisz. Zadzwon sobie do jakiegos innego oddzialu i
                  zapytaj.
                  agata
                  • agass78 Re: BPH- certyfikaty 27.03.06, 11:56
                    Dzieki,oczywscie ze to sprawdze,samej mi zalezy zeby miec prowizje o polowe
                    mniejsza (przeciez to kasa), a nie chce miec wyzszej marzy.
                    Zaraz sprawdze, zadzownie do jakiegos innego doradcy i sie zorientuje i sie
                    odezwe
                    Pozdrawiam
    • kkosiak1 Re: BPH- certyfikaty 24.03.06, 17:27
      Jesteśmy z narzeczonym "szczęsliwymi" posiadaczami kredytu hipotecznego w
      BPH smile Równiez dostaliśmy certyfikat. Jeżeli ktoś ma na niego ochotę, możemy
      przesłać pocztą, bądź dostarczyć w dowolny sposób smile Pozdrawiamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka